איפה יש marmite בארץ????
-
מי יודע??? אני יודע שאני מוזר, אבל אני אוהב את ז.. ופתאום ממש בא לי.. שמועה התגנבה לאוזניי שאפשר להשיג בארץ (או מרמייט או וג`מייט.. ) מישהו?? -
איפה יש marmite בארץ????:Reאבא שלי קנה את זה פעם באיזה סופר. אתה יכול לקבל את שלנו.... -
אפשר לבקשאת השאריות של תהליכי הייצור בכור הגרעיני בדימונה. יש לזה בדיוק אותו אפקט... -
אפשר גם להכין לבדלערבב שוקולד השחר עם צנצנת של חזרת ו-4 כפות אמבה. אולי לא יהיה לזה אותו צבע - אבל אותו טעם. ואפרופו הכור בדימונה: במלחמת העולם האוסטרלים הצניחו חבילות עם אספקה, והחיילים היוונים שקיבלו את הארגזים לקחו את הווג`מייט והשתמשו בו בתור גריז לטנקים. -
אני כמעט בטוחה שראיתי...בסופר ''טיב טעם'' בראשל''צ... אבל אתה באמת בטוח שאתה מעוניין להשקיע כסף בזה??? -
איפה יש marmite בארץ????:Reהמרמייט בארץ לא דומה לזה שבניו זילנד הוא מגיע מאנגליה ויש לו טעם מחריד. יש לי וג`ימייט של פאמס, אם תרצה תוכל לקבל קצת. וכל מי שלא אוהב- שלא יאכל... -
איפה יש marmite בארץ????:Reאמרת ש''המרמייט בארץ לא דומה לזה שבניו זילנד הוא מגיע מאנגליה ויש לו טעם מחריד''. לעומת זאת, המרמייט הקיווי הוא יותר מתוק משוקולד קדבורי ובעל ריח סיגליות ויסמין, נכון?