נעליים גבוהות או נמוכות?
-
...אני לא מצליחה להחליט ראיתי כמה סוגים. מה הכי פרקטי? נוחות, יעילות (גם לטרקים) גבוהות כאלה כמו נעלי צבא? או נמוכות כמו נעלי ספורט? של היי-טק? או אחר? עיזרו לי!!!!! בבקשה!!! -
גם וגם וגם וגםאו- התשובה שבטח לא רצית לקבל בהנחה שאת הולכת לעשות טרקים, כי אם לא הנעל המומלצת שלי היא כפכפי גומי ברזילאיות נוחות- כי רבאק...... גבוהות- רצוי להשאיר את כל הבוץ והקור והאיכסה בחוץ... למרות שלומר נעלי צבא זו קצת הגזמה יש סצנה שלמה של ''נעלי טרקים -
אאווווף...!אוף, איזו תשובה מעפנה... בגדול מה שהמלצת זה ''תעשי מה שבראש שלך, או שפשוט תיקני מה שנוח לך'' . כולן נוחות, כולן יפות, כולן יקרות להפליא נו... מכאן בדיוק באה השאלה... תיהיה ספציפי! נעלי ספורט או נעלי מג''ב? -
אאווווף...!:Reנעלי קרימור דגם E50 מידה 7 סתם מה שעניתי הוא לא ''מה שבא לך'', אלא ''נעלי טרקים'' שזה סוג מאוד ספציפי של נעליים. זה לא נעלי ספורט וזה לא נעלי מג''ב. אלו נעליים גבוהות וחזקות, אבל לא גבוהות כמו נעלי מג''ב ולא עשויות מבד חדיר למים כמו נעלי מג''ב. כשתגי -
או.... תודה רבה רבה אני אבדוק את זה על הבוקר... -
:):Reובינתיים לילה טוב אגב ה''קארימור'' היה רמז דק... אני קניתי נעלי טרקים שלהם, את לא רוצה לדעת כמה הם עלו לי אבל הן היו שוות כל גרוש. חייתי בהן ימים על גבי ימים. וכמובן שהן יצאו בלי שריטה ורק מחכות לטיול הבא... גם הכפכפים הברזילאיות לא היה בצחוק, זה מה -
נעליים גבוהות או נמוכות?:Reלדעתי יש הגזמה קלה בנושא נעליים (זו רק דעתי - יש כאלה שיחלקו עליה). רוב האנשים לא עושים המון טרקים אבל מביאים נעליים שעמידות בהכל. שוקל הרבה, יקר (!!!), ובסוף בטרק השני מבין השניים שעושים, כל הרגל נכנסת עד הברך באיזה שלולית, ואז לא עוזר כל הגורטקס שבע -
מקסימממום...נו... מקסימום נלך יחפים.... תודה רבה רבה!!!!!! -
:):Reתודה תודה!!! ניראה לי שאני אלך על הממוצע בין כל העצות (או יחפה-אם ירטבו לי הנעליים...)