איזה תיק לוקחים לטרקים?!?
-
שלום משהו קטן וחשוב שעדיין לא ברור לנו כל כך, לטרקים בניו זילנד לוקחים את התיק הגדול או הקטן+שק שינה?!? -
את הגדולבשביל שק''ש ובגדים ואוכל וסט כלי בישול - בד''כ לא מספיק תיק יום. זה לא אומר שצריך לצאת עם תיק 70 ליטר מפוצץ בציוד... -
את הגדול:Reיצא לך לקחת את הקטן לטרק? או שלקחת את הגדול והצטערת? -
את הגדול:Reיצא לי לקחת את הגדול ולהצטער שהוא כ''כ מלא וכבד
את הבעיה ההפוכה עוד לא היתה לי... -
את הגדול:Reלי יצא לקחת את הגדול ולברך על התמיכה המעולה שהוא נתן לגב שלי. הבחורה שטיילתי איתה עשתה טרק של יומיים עם תיק קטן (היא תלתה את השק''ש מחוץ לתיק) ואח''כ שבוע ניסתה להתפייס עם הגב שלה. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה בטרק ארוך יותר. אל תשכח שבטרקים אתה הולך כ -
את הגדול:Reומה עושים עם שאר הציוד? משאירים באכסנייה? איך זה עובד? -
את הגדול:Reלטרק לוקחים את הציוד המינימלי שבמינימלי - אוכל, טיפה בגדים להחלפה, שק''ש ואמצעי בישול. את שאר הציוד פשוט משאירים באכסניה. ברור שכדאי לצאת לטרק עם תרמיל בעל מערכת גם טובה שיחלק היטב את המשקל על הגוף. יש טרקים שבהם לא חוזרים או לא רוצים לחזור לאותו מקום -
את הגדול:Reקלעת בול!!! רוב האכסניות בנ''ז מכירות את ה''בעיה'' של הציוד בטרקים ובמיוחד אלה שנמצאות באיזורי הטרקים ויש להן חדרי אכסון לתיקים. פשוט תדאג שיהיה אתך עוד איזה תיק או שק (בעדיפות משהו שמתקפל קטן קטן) בו תשאיר את הציוד באכסניה (או ב-HIT) לפני הטרק. אני לדו