מתאם חשמל , איפה קונים ??
-
לפני כחודש היה חם פה הנושא של סוג המתח והזרם בNZ, ואישה מתאם צריך, והיו אנשים שכתבו שהם קנו מתאם ב 4 שקל, אז איפה קונים אותם ? עברתי כבר בערך 10 חנויות חשמל ויש לכולם סטים של מתאמים לכל העולם במחיר של 22-27 שקלים, הבעייה היא שאני צריך רק 2 מתאממים לניו ז -
מתאם חשמל , איפה קונים ??:Reתקנה כבר שם זה יעלה פחות משהו פשוט בכל חנות לדברי חשמל יעלה 2-3 דולרים. -
מתאם חשמל , איפה קונים ??:Reיש מתאם עגול עם מספר שקעים, כולל אחד למעלה - עולה קצת יותר אבל מאוד נוח כאשר רוצים לחבר מספר מכשירים או מטען כבד שלא כל כך מחזיר עם מתאם קטן בחבור אופקי -
מסכימים אבל...הי, גם אנחנו חושבים שעדיף כבר לקנות בנ''ז אבל למיטב ידיעתנו זה עולה בכיוון של $8-9 אבל אולי בעיר גדולה זה קצת יותר זול. בכל מקרה כשתקנה בנ''ז תדע בוודאות שזה מעביר טוב ומתאים. להתראות, שושי ודורי -
בניו זילנד אין מתחבניו זילנד אין מתח הכל רגוע העמוד הראשי בPres של יום ראשון היתה תמונה של ישראלית מפונה ,שתי שוטרים מקומיים מורידים חשוד מעץ וזוג מבוגר עם פרצוף חמוץ כי מישהוא משתמש בגקוזי שלהם רחמנא לצנן אז קח טיסה קלה ומתאם בכל חנות חשמל תמצא רביב R&R -
מתאם חשמל , איפה קונים ??:Reמתאם חשמל עולה בניו זילנד נכון לעכשיו 14-15 $ או ליתר דיוק 14.95$ בהצלחה נחיתה רכה איה שי וגפן -
מתאם חשמל , איפה קונים ??:Reשמע, אני לא יודע על מה האנשים פה מדברים אבל לקנות את החתיכת פלסטיק המעפנה הזו בניו זילנד זה פשוט טמטום וזריקת כסף סתם. בחנויות במרכז כרייסצ`רץ` רצו על מתאם כזה 20$ שזה יותר מ-60 ש''ח! בסוף מצאתי בחנות של דיק סמית` (כמו הום סנטר רק למוצרי חשמל) במחיר `מ -
הייתי צריך לשמור קבלות....אלוהים ישמור! אני לא אוהב להכנס לקטנות של מחירים, אבל אני נשבע לכם שהמתאם שקניתי ב וורהאוס באוקלנד עלה בדיוק 4.99$. מה קרה? יש אינפלציה בניו זילנד? -
מתאם חשמל , מצאתי !!!לכל העוסקים בסוגיית המתאם, מצאתי מתאם, וכן זו חתיכת פלסטיק שבחיים לא הייתי משלם עלייה יותר מ1.5$ ניו זילנדי היא עולה 3 שקלים בארץ -
איפה מצאת? -
איפה מצאת?:Reבחנות חשמל קטנה בהרצליה (אם את מהאיזור, אני יכול להגיד את הכתובת) -
איך נראה המתאם הזה?מה צריך לבקש בחנות כשקונים? ואיפה זה בהרצליה? -
איך נראה המתאם הזה?:Reמתאם חשמל לחו''ל הוא כמו אמריקאי אבל הפינים באלכסון ואם את מכירה את הרצליה אז זה באחת החנויות בסוקולוב -
מתאם חשמל , מצאתי !!!:Reאיפה מצאת ב 3 שקלים?