מלבורן - 2 שדות תעופה?
-
אני טסה בתחילת נובמבר לקיירנס דרך מלבורן. את הטיסה הפנימית אני רוצה להזמין באינטרנט (מישהו טס עם JETSTAR?). השאלה שלי, האם יכול להיות שיש 2 שדות תעופה במלבורן, אחד לטיסות פנים והשני לטיסות בינלאומיות? כי לפי החברות תעופה יש שני יעדים במלבורן: 1. AVALON -
מלבורן - 2 שדות תעופה?:Reוואווו המון זמן לא עניתי - איזה כיף להיזכר ובכן ככל שאני יודע השדה תעופה העיקרי של העיר שנמצא במרחק חצי שעה הוא TULLAMARINE שמיועד הן לטיסות פנים והן לטיסות בינלאומיות. על השני לא שמעתי במיוחד. אגב - הנסיעה מהשדה לעיר היא בד''כ בחינם פשוט עולים על -
מלבורן - 2 שדות תעופה?:Reאני נוחתת במלבורן וממשיכה מיד לקיירנס. רק שם אני מתחילה את הטיול. -
מלבורן - 2 שדות תעופהAvalon זה השדה המשני, למעשה הוא קרוב יותר ל-Geelong מאשר למלבורן. Jetstar משתמשים בשני השדות, אז צריך לוודא מאיזה מהם יוצאת הטיסה שלך... טיסה נעימה! -
אה כןבד''כ חוסכים כסף אם מזמינים את הטיסה כמה שיותר זמן מראש - בהנחה שאת בטוחה לגבי התאריך... הכרטיסים הזולים נגמרים מוקדם והם פחות גמישים - אפשר לבטל או להזיז אותם לתאריך אחר (לפחות ככה זה ב-Qantas ו-Virgin Blue) אבל משלמים איזשהו קנס על העניין. -
לכי רק על טולאמארין!זה סיפור מה-XXX להגיע מאבאלון למרכז מלבורן. במידה ואת מזמינה טיסה עם חברת VIRGIN BLUE אז תגיעי בטוח לשדה התעופה המרכזי. רק ך- JETSTAR יש טיסות לאבאלון. שיהיה בהצלחה איתי