רשיון נהיגה בינלאומי
-
שמעתי כי רשיון הנהיגה הפלסטי שלנו פה לא יתאים לאוסטרליה-נ.ז. האם צריך להוציא במ.מ.סי רשיון נהיגה בינלאומי נוסף? -
יתכן...מה הכוונה ברישיון בינ''ל נוסף? אם הכוונה שלא תוכל להסתפק ברישיון הישראלי, אז נכון- למדינות הנ''ל יש צורך ברישיון בינ''ל שניתן להוציא בממס''י. -
אם שותים, לא נוהגים. -
לגבי ניו-זילנד - לאלגבי ניו-זילנד אין צורך ברשיון נהיגה בינלאומי, וזאת מתוך האתר הרשמי של משרד התחבורה הניו-זילנדי:
http://www.ltsa.govt.nz/factsheets/56.html לגבי אוסטרליה אין לי מושג. לא ממש מזיק שיהיה רשיון בינלאומי, וחברות ממס''י (שהיא AA בניו-זילנד) זה מאד שימ
אתר משרד התחבורה הניו-זילנדי -
קיבלת תשובות לא מוסמכותחבל שאנשים נותנים פה תשובות לא מוסמכות. רישיון הנהיגה האוסטרלי מוכר באוסטרליה, אם כי יש אנשים שטוענים שישנן חברות השכרה שלא תסתפקנה בו (אני שכרתי רכב לפני כחודש עם הרישון הישראלי ללא בעייה. מצד שני, לא עשיתי איתו תאונה כך שאני לא יכול להגיד האם יש בעיי
הודעות דובר משרד התחבורה
עמוד ראשי משרד התחבורה -
רשיון נהיגה בינלאומי:Reהכל סבבה עד שקורה משהו. להוציא רשיון בינ''ל בממסי עולה 30 ש''ח ורבע שעה. חבל לבזבז זמן על תחקירים כמה ולמה, ובסוף האותיות הקטנות יפילו אותך. -
רשיון נהיגה בינלאומי:Reלא נראה לי שיש בעייה עם הרישיון הישראלי בשום מקרה ולדעתי כל עניין הרישיון הבינלאומי הוא ''עבודה בעיניים'' ותמיד היה. בכל מקרה אם כבר החלטת להוציא רישיון בינ''ל, אז בממסי הוא עולה 13 ש''ח ולא 30 כפי שצוין, שזהו אכן סכום זניח ביותר (בעיקר ביחס להוצאות הט -
ולינק לעצלנים