ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה - קצת אחרת

פורום אירופה
    10
    24
    5612
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זיוה
      זיוה נערך לאחרונה על ידי

שני השקלים שלי, מוזאון גוגנהיים בונציה

אני חושבת שבוונציה יש לא פחות מוזיאונים, כנסיות מרשימות ומונומנטים מאשר במילנו. האוצרות של ונציה בהחלט חשובים ונחשבים. לאמנות של וונציה יש מקום גדול בפרק ההיסטורי של הרנסאנס המאוחר והברוק, ולהיסטוריה הכללית של ונציה בוודאי שיש ערך עצום. היא עמוסת תיירים וממוסחרת, ועם זאת פנינה אדירה. טרם ניסיתי להשתקע בה לכמה ימים (בתכניות שלי לעשות את זה בעתיד, וגם לבקר במוזיאון פגי גוגנהיים, ותודה על ההמלצה של שקד). בכל אופן, הניסיון שיש לי כרגע בעיר הוא מטיולי יום. אבל כבר נוכחתי שבמרחק קצרצר מהמונומנטים המפורסמים יש רחובות שקטים לגמרי, ואפילו בשיא העונה.

אני בטוחה שאפשר להשקיע זמן גם במילנו. הייתי בה פעם אחת כשש שעות ולא מיציתי. אבל בחשבון הכולל ונציה עולה על מילנו בהמון. ובהתאם להגדרת הציפיות שלך, הייתי בוחרת בוונציה ובדולומיטים (עם עצירת הביניים המתבקשת בסרמיונה) וזהו. ורונה הרבה פחות חשובה. המרפסת של יוליה זו שטות כל כך גדולה שכשמגיעים אליה מרגישים עלבון על התרמית, על המסחור שאין לו גבולות ועל הציניות. זו עיר יפה. הקברים של משפחת סקליז'רי מרשימים, והאזור שמסביבם נחמד מאוד. אבל הטיול שלכם לא ארוך במיוחד. ביקשתם משהו קצת אחר. אפשר להיכנס לורונה בדרך, בקטנה, כמו שנירית אומרת. אני חושבת שייומיים לוונציה זה די מינימום. פירנצה המקסימה היא בוודאי לטיול אחר. אבל גם במסלול שלכם אפשר עדיין לתמצת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נירית
        נירית נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - קצת אחרת

אני רוצה לחזק את מה שזיוה כתבה. למרות שמאד נהניתי במילנו, לטיול רק של כמה שעות הייתי מוותרת ומעמיקה יותר בונציה. מילנו בביקור קצר עלולה מאד לאכזב ולגלות רק את האפרוריות שלה-וזה מה שרבים חשים בטיול "חפוז". נכון שהדואומו באמת מרשים מאד אבל רק בשבילו ועוד משהו קטן שתספיקו  לא יודעת אם שווה . אפילו אולי עדיף לטייל בדרך בפדובה המקסימה שבוודאות תשאיר טעם טוב בטיול קצר.

• anabol
          anabol נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - קצת אחרת

התכנון הסופי הוא כך - חצי יום בפדובה, יומיים מלאים בונציה (עם לינה במסטרה כדי למקסם את השהות) והיום האחרון של הטיסה יהיה במילאנו (לצערנו רק כמה שעות, אבל עדיף על פני החלופה של "לגזול" זמן מוונציה).

נירית אשמח להמלצה - לעיירות שלוות בדולומיטים, אני מנסה להיסגר את כפר/ים מתאימים.

• רבקה.ק.
            רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - קצת אחרת

למה לא ללון בונציה עצמה?

חווית הלילה בונציה שונה מאוד מהיום עמוס התיירים!

מומלץ.

רבקה

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון