ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטרליה בדצמבר - פברואר

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    4
    1412
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • boaz25
      boaz25 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

אני מתכנן כעת טיול של חודשיים לאוסטרליה. בעקבות אילוצים כאלה ואחרים, הטיול יכול להתחיל רק בסוף דצמבר, מה שאומר שיימשך עד אמצע-סוף פברואר.

ממה שאני מבין, צפון אוסטרליה והאיזור של קיירנס והשונית צפויים להיות גשומים בתקופה הזאת - האם כך הדבר? האם מזג האויר יפגום בחווייה כך שאולי עדיף לוותר על האיזור הזה? ב

יקור בשונית הוא משהו שלא ארצה לפספס, כך שאשמח אם תעודדו אותי קצת Smile

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

אוסטרליה בדצמבר - פברואר

האזור שאתה מדבר עליו הוא אזור טרופי והתקופה היא העונה הרטובה. לא מדובר בחורף או משהו כזה, בדיוק להפך. יהיה מזג אוויר חם מאוד ולח מאוד, כאשר עשויות להיות סופות ציקלון (מקביל להוריקן). רוב הזמן אין ממש סופות וגם אלו שיש הן לרוב לא קטלניות. לא הייתי אומרת שזה יהורס לך את הטיול. יכול להיות שיהיו כמה ימים מושבתים אבל בסה״כ אין צורך להסחף. אני כמובן לא יכולה להתחייב מה בדיוק יהיה מזג האוויר בעוד חצי שנה אבל בד״כ לא קורים באוסטרליה אסונות טבע. בשורה התחתונה, רוב הסיכויים שתוכל לטייל ושהכל יהיה בסדר. יהיה חם, יהיה לח, אולי יהיו רוחות חזקות וגשם טרופי. אם יהיה צפי לסופה אמיתית, תוכל כנראה לנסוע למקום אחר בזמן. מרבית הסופות מתרחשות באזור פברואר מרץ ולכן עדיף להתחיל בצפון ולרדת דרומה, או לפחות להגיע לצפון מה שיותר מהר. עוד דבר, הריף הוא באורך של 2000 ק״מ, לא חייבים לצלול באזור קיירנס אפשר גם באזורים דרומיים יותר.

• boaz25
          boaz25 נערך לאחרונה על ידי

אוסטרליה בדצמבר - פברואר

תודה רבה!

אז אתחיל בהגעה צפונה בסוף דצמבר (מניח שגם ככה עם ערב השנה החדשה יהיה בלתי אפשרי לשהות בסידני) ואמשיך דרומה.

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

אוסטרליה בדצמבר - פברואר

נשמעת תכנית טובה. סידני לא בלתי אפשרי, צריך רק לקחת בחשבון שיהיה מאוד צפוף והרבה יותר יקר מבד״כ. וגם שלרוב יש מגבלה של מספר לילות מינימלי. (לכל הפחות 24.12-1.1). מצד שני, יש סיבה שכולם מתאספים שם, כן?

לשיקולך. גם אם תחליט כן להיות בסידני איזה שבוע, כדאי לטוס אח״כ צפונה. ולהזמין מראש. טיסה ולינה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון