טיסה להודו דרך קטאר
-
טיסה להודו דרך קטאראם נתעלם לרגע בענייני מימון החמאס כן או לא, מה דעתכם על טיסה עם קטאר מהבחינה הבטיחותית. אני יודעת שיש התראה של משרד החוץ והמלצה לצאת משם מיידית וגם נאמר לי שלפעמים יש בעיות בקונקשיין ואז כן יוצאים מהשדה. אנחנו הזמנו כרטיסים לאמצע ספטמבר ומתלבטים האם לבטל דבר שכרוך כמובן בעלויות של 300$. תודה לכל העונים. והממליצים.
-
בהקשרים האלה, אל-על פרטית בערבון מוגבללמדינת ישראל יש מנית זהב באל על,
שדומה למצב בצים שעלה לכותרות בזמן הארון למי שעוקב.
מה שזה אומר בעצם,
שבעתות חירום, המדינה יכולה לחייב אותה לטוס, אפילו אם לא מרצונה החופשי.
אז כל ההילה הפטריוטית סביב המשך הטיסה ו"חילוץ" ישראלים בחו"ל הוא א הכרח ב"אשמתה".
-
בהקשרים האלה, אל-על פרטית בערבון מוגבלגם נוסע עם קטאר בתחילת ספט'. לדעתי אין מה להילחץ. היו תקופות יותר רעות שישראלים טסו דרך קטאר. ולא ביקשו כאן דעה מוסרית על הטיסה בקטאר, נראלי קצת לא לעניין להיכנס לפאנים אישיים. בטח כשטיסה באלעל עולה כפול 2. כל אחד ושיקוליו.
-
בהקשרים האלה, אל-על פרטית בערבון מוגבלכשאני טסתי עם קטאר במרץ, הטיסה של אל על עלתה פי 3. וכשבאים להשוות עלויות, אף אחד גם לא מתייחס להבדלים ברמות בין החברות (מטוסים, מושבים, שירות). קטאר לא רואה את אל על ממטר.
-
אגב, לא מבין את ההידבקות לאל עלחוץ ממנה יש עוד לא מעט חברות שטסות להודו, אולי לא זולות כמו קטאר, אבל בהחלט יותר ראויות מאל על
-
מכיוון שאתה כ"כ אוהב לחפש כתבותהנה אחת שנתקלתי בה עכשיו. http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4555702 בזמן שאתה מתלהם על אנשים, שטסים עם קטאר, המדינה שלך מוכרת את ה"ערכים שלך" בגרוש וחצי
-
גם אניגם אני לא מבין את ההידבקות לאל-על.
למה אתם ממשיכים להתייחס לאל-על ?? מישהו בכלל דיבר על אל-על ??
האם ככל שתשמיצו את אל-על, כך יהיה יותר לגיטימי ליסוע עם הקטארים שממנים נשק לחמאס ?? מה הקשר בין הדברים ??
אין עוד חברות תעופה בעולם ??
ידידידידיה, למה אתה לוקח את זה כזה אישי, האם זה נראה לך מופרך הרצון לא לנסוע עם חברה שאשכרה מעבירה כסף לחמאס ?? אתה באמת לא מצליח לראות את ההגיון ?? אגב, זה שיש כל מיני חברות ישראליות אחרות שמעבירות כסף עקיף לשונאי ישראל זה לא דבר טוב, זה דבר חמור, צריך לחשוף אותו, להחרים אותו ולטפל בו. זה לא הופך את הטיסה עם קטאר ללגיטימית. צריך לעצור כל העברת כסף עקיפה לארגוני טרור.
רועי ובאסם, אני ממש שמח שקראתם את השרשור הזה. אני ממש מקווה שיש עוד אנשים שלא יטוסו עם קטאר לעולם. הם רעים, הם שונאים אותנו, הם מעבירים כסף לחמאס, וזה שהטיסות שלהם זולות או שהכורסאות שלהם נוחות או שהאוכל שלהם מצוין לא משנה את זה אפילו לא קצת.
-
גם אניא. לא לוקח את זה אישי. ב. לגיטימי לא לטוס עם חברה כלשהי מכל סיבה שהיא. אני רואה הגיון בהרבה מאוד דברים, מה שלצערי אי אפשר להגיד לפחות על חלק ממגיבי השרשור הזה. ג. לטוס עם קטאר זה לגיטימי בדיוק כמו עם כל חברה אחרת. כל אחד ושיקולים שלו. ד. הדוגמאות שאני הבאתי מצביעות על צביעות ישראלית טיפוסית, כשיד אחת צועקת "ציונות/ערכים" ויד שניה עושה בסתר (או לא בסתר) את הדברים ההפוכים. ולסיכומו של עניין, איש היישר בעיניו יעשה. מה שלי מפריע בכל העניין זה ההתלהמות של חלק מהכותבים (ולא רק כאן), כאשר רואים בבירור שהם לא מודעים ללפחות חלק מהעובדות (לא מצביע על דוגמא ספציפית, אלא באופן כללי)