טיול עצמאי לסקוטלנד
-
יוצאת בקרוב לסקוטלנד. אם מישהו מכיר מסלול למטייל עצמאי למשך כ-8 ימים אשמח לקבל מסלול.
מהם ההמקומות שהם must בסקוטלנד? -
טיול עצמאי לסקוטלנד:Re
שלום צפונית!
צריך הרבה יותר פרטים בשביל לענות על השאלה...יש לי המלצה מצויינת למסלול הליכה 8 ימים, מסלול 8 ימים עם רכב, עם רכבת, עם אוטובוס, 8 ימים כולל/לא כולל אדינבורו/גלאזגו ועוד, אבל מה מהם את מחפשת?
נ.ב
אין מקומות MUST!! לא בסקוטלנד ולא בכל מקום אחר בעולם! המאסט היחיד זה מה שמעניין אותך אישית, ולא את אף אחד אחר (אני אישית בקטע של ארכיטקטורה מראשית המודרניזים, ויש בגלאזגו כמה שיכונים מטורפים, מאסט!!) -
טיול עצמאי לסקוטלנד:ReHi there,My name is Tali I am an Israeli living in Edinburgh for the moment. I don`t know what are your plans but try to come to Edinburgh in Augost when the festival is on- it is really worth it. In Edinburgh find the Royal Oak pub. The population is really mixed but trully the real thing. One other pub to go to in Edinburgh is the The White Hart Inn on grassmarket st. This is the place to try Haggis (they also have a vegeterian one- not the real thing but very good).
Avoid Striling- nothing special. Be carefull of going alone at nights people here get very very very drunk .
If you have an hour of your time free in Edinburgh I would appriechiate your help. I am envolved in a study on reading with Edinburgh University. The study monitors eye movement while reading for 5 different launguges including Hebrew. But it is really hard to find Hebrew readers here. It will only take an hour of your time to sit in front of a computer and read texts in Hebrew. You will be paid 10 pounds for your time.
Thanks and in any case have a great time
Tali
http://www.royal-oak-folk.com/ -
טיול עצמאי לסקוטלנד:Reתודה על ההערה ואני אפרט יותר. אנחנו זוג מבוגר ןמעניינים אותנו בעיקר נופים, אנשים, תופעות...אנחנו מתניידים עם רכב שכור, כך שעיקר הטיול הוא לא טרקים להליכה.
האמת שאנחנו נוחתים באברדין וממריאים משם.
אשמח לקבל מסלולים.
תודה -
טיול עצמאי לסקוטלנד:Reאברדין נחשבת לעיר הגרניט, בגלל האבן שממנה בנויים הרבה מהבתים שם, מומלץ לראות אותה בשמש שאחרי הגשם, כשהכל מבריק ומנצנץ. את זה רק שמעתי, לא הייתי באברדין. יש להם קהל טוב (לקבוצת הכדורגל), ואולי זה מראה על אנשים מעניינים, ובעיית סמים קשה (העיר היא אחד השערים הראשיים של ההרואין שנכנס לבריטניה).
או בקיצור, אני לא יודע מספיק על אברדין.
הכבישים A93, ו B9126 לכיוון מזרח, נחשבים יפים, ואפשר להגיע דרכם לאזור Cairngorms National Park, שידוע גם כאזור Aviemore. הנופים יפים, ומאוד מומלצים (והפעם, אני ממליץ מנסיון). אפשר להמשיך לאזור אינברנס, אם רוצים.