ניו זילנד דצמבר ינואר
-
שלום רב,
איזו התרגשות.... הרוב כבר מוכן...הטיסות, המעבורת, קראתי חומר רב וכו'...
ובכל זאת יש לי כמה שאלות.
אנחנו נוסעים ל5 שבועות לניו זילנד (יוצא 30 יום טיול נטו).
אי צפוני 12 יום. ודרומי 18.
בינתיים תכננתי את הצפוני אשמח לשמוע הארות והערות.
אנחנו יוצאים 6 אנשים: סבא וסבתא, זוג הורים, ושני ילדים: בת 5 וחצי ובן 9 וחצי.
בקרוואן...(כן... אחד גדול לכולנו... אל תרימו גבה)
ומידי פעם ניקח צימרים לאיורור.
היום הראשון: אוקלנד
היום השני: אוקלנד ונסיעה לאיזור פאהיה
היום השלישי: ביי אוף איילנד (אולי שיט לחור שבסלע?)
היום הרביעי: סנדסרפינג וקאיטאיאה.
היום החמישי: שמורת קאורי (מה עם אגמי איווי- אפשרי באותו יום?)
היום השישי: נסיעה לקורומנדל
היום השביעי: קורומנדל
היום השמיני: נסיעה לרוטרואה
היום התשיעי: רוטרואה ואולי גם ביקור בחוות כבשים.
היום העשירי: אגם טאופו.ומכתשי הירח
היום האחד עשר: נסיעה ומפלי הוקה
היום השנים עשר: מוזאון te ppa ומעבורת אחר הצהריים לפיקטון.
אשמח לשמוע המצלות. מה להוריד, מה להוסיף, היכן להתעכב... המלצות לטיול עם הילדים מסלולים מומלצים בעיקר בשבילם...
תודה רבה רבה מראש... ויבוא המשך כשאסיים את האי הדרומי
-
ניו זילנד דצמבר ינוארהי,
אני לא יכולה לסייע לך עם מסלול באי הצפוני, אבל מכירה את החוויה של טיול 6 אנשים (זוג + 4 ילדים...) בקראוון באי הדרומי 19 יום. היינו באפריל האחרון. היה מדהים, חוויה עצומה לכל המשפחה.
חברים טובים שלנו, גם טיולו כמוכם, סבא סבתא, זוג ושני ילדים קטנים. בכל לילה שהם חנו בקמפינג מסודר, לקחו חדר במקום עבור הסבא והסבתא, כך שהיה יותר נוח לכולם. 6 בקראוון אחד זה צפוף, ועוד יותר צפוף לפרק זמן כזה ארוך יחסית.
אז כשיהיו לך עוד שאלות על האי הדרומי, אשמח לסייע.
בהצלחה
NGE
-
ניו זילנד דצמבר ינוארהמסלול נראה טוב
בניו זילנד הייתי לפני הילדים- אבל אם הייתי יוצא לשם בהרכב משפחתי- הנה כמה רעיונות- באופן אישי לי פאהיה לא עשתה את זה- לא יודע אם לא הייתי מעביר את היום הזה לאן שהוא אחר. ליד קריקרי הסמוכה יש מסלול קל למפלים ( מפלי ריינבו). בנורסלנד יש את יער waipoua עם מסלול קל לעצי קאורי גדולים. גם בפנגריי יש מפלים ציוריים.. יש המון נקודות קטנות וציוריות בנורסלנד- אני מניח שכל אחד מוצא משהו לעצמו.
בקורומנדל- אם הכדר עוד שם- נראה לי שהילדים יהנו מנסיעת הרכבת, ובכביש 309 יש מפלים יפים ונקודות נוף שונות.
דרומית לאזור הקוקומנדל יש את "ממלכת הקיווי"- יכול להיות עצירה נחמדה לילדים ( נדמה לי שזה בטה ארואה- אבל לא בטוח).
ברוטורואה הבן ואולי גם הצעירה יהנו מאחד המבוכים שם..
זה מה שעולה על דעתי על ציר ההתקדמות שלכם.
נסיעה טובה!
-
ניו זילנד דצמבר ינוארתודה רבה על התשובה. אשמח להיעזר בך לאירגון הטיול באי הדרומי.
אשמח אם תשאלי אתה חברים שלכם (שנסעו עם הסבים) אם הם מוכנים לתת לנו קצת פרטים וטיפים.
-
ניו זילנד דצמבר ינוארתודה על התשובה. זה עזר לי מאוד
-
ניו זילנד דצמבר ינוארכמה המלצות (בעיקר עם ילדים אבל לא רק)
קורומנדל - hot water beach תבדקו מה זמני הגאות והשפל כי היכולת ליהנות מהדבר המופלא הזה תלויה בהם. יש holiday park בסמוך כך שאתם יכולים להעביר את הלילה שם.
רוטורואה - waimangu. זה הכי קרוב ללגעת בפעילות גאו טרמית
ועוד רוטורואה - הגונדולה וזה רק כדי שאפשר יהיה להגיע אל ה-Luge. יש אחד גם בקווינסטאון אבל זה של רוטורואה הרבה יותר מוצלח.
עוד רוטורואה - לכו לאחד המופעים המאורים. אני ממליצה על Tamaki שנחשב לאחד הטובים שבהם. כן, זה מאוד תיירותי ובכל זאת חוויה.
וולינגטון - מוזיאון Te papa הוא נהדר וכל אחד יכול למצוא בו פינה כלבבו. אפשר לבלות שם יום שלם. ואל תשכחו להזמין מראש את המעבורת.
-
ניו זילנד דצמבר ינוארבאיזור הקורמנדל יש מלא אטרקציות לילדים:
בתמז יש חממת פרפרים וסחלבים שבילנו שם שני צעירים שעה ומשהו ולרדוף אחרי פרפר שרציתי לצלם...
בכביש 309 נמצא פארק אדיר!!! waterworks מבלים בו שעות, כל מיני 'פסלים' נקרא לזה שזזים ומופעלים על ידי מים ומשפריצים או עושים דברים מצחיקים אחרים. יש גם אומגה חמודה, גישה לנחל וגן שעשועים עם נדנדנות וקרוסלות מצחיקות ומתקן שרצים בו כמו אוגר...
עצי הקאורי הענקיים
כמובן שhot water beach.
כשתגיעו לתכנן את הדרומי תדגישו בגדול את וואנקה כולה ובמיוחד את פאזלינג וורלד
-
ניו זילנד דצמבר ינוארתודה רבה
-
ניו זילנד דצמבר ינואראשמח ליצור קשר עם משפחות שטיילו בקראוון בניו זילנד... עם סבא וסבתא.
אם יש כאלו...