כרטיס טיסה- חזור
-
היי,
אני מתכננת לטוס לאוסטרליה באמצע נובמבר לטייל במשך חודש וחצי- חודשיים ומשם להמשיך לניו זילנד לעוד חודשיים. השאלה אם קיבלתי אישור ויזה עד אמצע פברואר זה אומר שאני צריכה לחזור לאוסטרליה ולקחת משם טיסה או שאני יכולה גם מניו זילנד?
-
כרטיס טיסה- חזורזה שמותר לך להשאר לא אומר שאת חייבת. מבחינת אוסטרליה, לא חשוב לאן, העיקר שתעזבי בזמן. את צריכה להגיע לאוסטרליה עם כרטיס טיסה יוצא מאוסטרליה, אבל מה תעשי אחר כך זה לא אכפת להם.
-
כרטיס טיסה- חזוראז זה אומר שהכרטיס טיסה חזור שלי חייב להיות גם מאוסטרליה? אבל אז הויזה תיגמר... כי אני מתחילה מאוסטרליה ומסיימת בניו זילנד
-
כרטיס טיסה- חזוראני לא לגמרי יורדת לסוף דעתך למה בכלל יש בעיה. בואי נסכם את זה ככה:
ניו זילנד היא לא חלק מאוסטרליה ולכן יציאה מאוסטרליה לניו זילנד זאת יציאה מאוסטרליה. יש לך שתי אפשרויות:
- לקנות כרטיס טיסה של ישראל - אוסטרליה - ניו זילנד - ישראל.
- לקנות כרטיס של ישראל -אוסטרליה - ניו זילנד - אוסטרליה - ישראל. במקרה הזה תצטרכי ויזת מעבר לאוסטרליה בשביל הטיסה בחזרה. תוציאי אותה בחינם בניו זילנד.
לאוסטרליה לא אכפת לאן הכרטיס יציאה שלך העיקר שיש לך כזה. ברגע שיצאת משם זה לא עניינם אם יצאת לניו זילנד, לתאילנד או לדרום אפריקה. העיקר שלא תהיי באוסטרליה.
-
כרטיס טיסה- חזורחשבתי שאני חייבת לקנות כרטיס טיסה הלוך וחזור מאוסטרליה ואז הייתי בבעיה עם התוקף של הויזה.
מעולה, פתרת לי את הבעיה.. תודה רבה