לינה בניו יורק בספטמבר
-
שלום לכולם!
אני מגיעה לניו יורק באממע ספטמבר ואני כבר למעלה משבועיים בחיפושים אחר לינה במחיר סביר במנהטן. למישהו יש המלצה על מלון/אכסנייה/ דירה שיהיו במיקום טוב ובמחיר טוב.. עברתי כבר על כל הטיפים באתר וטרם מצאתי מקום. אני לא מחפשת פאר חדר פרטי עם מיטה מקלחת ושירותים..
תודה רבה!
-
ומהו עבורך מחיר סביר ?מחירים "סבירים" לפי קנה המידה שלי אפשר למצוא בברוקלין, לונג איילנד סיטי, מדינת ניו ג'רסי וכד', מחוץ למנהטן. יש תחבורה ציבורית טובה מאוד. אפשר לחפש גם בתי מלון עם שירותים/מקלחת משותפים, הם בד"כ זולים יותר.
-
-
לינה בניו יורק בספטמברהמחירים בתקופה זו יקרים במיוחד כי יש את הועידה העולמית של האום.... בכל מקרה נסי להיכנס לאתר של applecore יש להם כמה מלונות במחירים סבירים. בהצלחה
-
לינה בניו יורק בספטמברמתי הועידה הזו?
סגרתי בדיוק AIRBNB באזור האום לאמצע-סוף ספטמבר. מחירים זולים אין ממש במנהטן, מה זה מחיר סביר?
חיפשתי במשך שבועות ובכל פעם נאלצנו לעלות את התקציב עוד ועוד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות