התלבטות לגביי הפול מון
-
אנחנו זוג שמגיע לאיים ב-1 באוקטובר. מסיבת הפול מון היא ב-8 לאוקטובר. מתלבטים האם להגיע לימים שלפני המסיבה, בגלל שהמחירים מאד יקרים ביחס לתקופה שאחרי. מצד שני, אם נגיע ב-9, יום אחרי- מניחים שהחוף יהיה ריק ושקט מדי? אנחנו לא מחפשים מסיבות מטורפות אבל גם לא חוף משמים וריק מאנשים.... מה הייתם מציעים מניסיונכם- האם קופנגן ריקה לאחר הפול מון?
-
התלבטות לגביי הפול מוןכן.
בהאדרין ריק לאחר הפולמון ומאד שקט.
זה לא שאין מקומות על החוף לשתות בהם בירה בכיף, אבל אכן די שומם במונחי חיי לילה בתאילנד.
-
התלבטות לגביי הפול מוןקופנגן די מתרוקן לאחר הפול מון.
האמת? קוסמוי יותר אטרקטיבי,גם בו יש חופים שקטים או תוססים לבחירתכם.
לטעמי האישי אין משהו בקופנגן שאין בקוסמוי (חוץ ממסיבת הפול מון האלף מון וכו')
-
התלבטות לגביי הפול מוןזה עניין של טעם.
אני מאוד אוהב את התרוקנות האי פנגן לאחר מסיבת הפול מון. יש תחושה של שקט ושלווה בחופים וברחובות.
מצרף תמונות שצולמו יום - יומיים לאחר המסיבה להמחשה. -
התלבטות לגביי הפול מוןהיי נדב
כמוני כמוך- גם אני אהבתי מאד להיות בהאדרין בשקט שלאחר הפולמון.
אבל לא נראה לי שזה מתאים לשואלת, כי היא ציינה בהודעה שלה ש"אנחנו לא מחפשים מסיבות מטורפות אבל גם לא חוף משמים וריק מאנשים".
בכל מקרה, זה ממש מדהים אותי שיש 3 שבועות בכל חודש שחוף האדרין רגוע ושלו (כך שבאמת ניתן להנות מהיופי שלו), ועדיין מטיילים רבים מחפשים חופים שקטים לחופשה בתאילנד בלי לפתוח את הראש ולהבין שגם האדרין עונה על הדרישות האלו במשך 75% מהזמן...
(למען הסר ספק, הפיסקה האחרונה שלי לא היתה מכוונת למישהו ספציפי)
-
התלבטות לגביי הפול מוןתודה רבה לעונים

-
התלבטות לגביי הפול מוןאנחנו היינו כמה ימים לפני הפול מון, בפול מון, האף מון ובלאק מון
הפול מון זה טרנד מיותר. האי נראה כמו תוהווובוהו. המסיבה עצמה היא לא איכותית כמו שאר המסיבות. לפני הפול מון יש מסיבות שוות ויפות. בשבילן כן שווה להגיע. אפשר גם בהאף מון שזאת מסיבה טובה ואיכותית וגם הבלאק. הפול מון מקום אחרון בתור מסיבה. החוף כן די ריק (אבל לא יום ולא יומיים אחרי הפול מון) ככה שלדעתי זה להגיע או לני הפול מון או אחרי. די מיותר לישון בחור בפול מון או לשלם כפליים. בגדול קופנגנן מדהימה אם מטיילים בכל האי ולא נשארים רק בהדרין
יש את האד יאו, האד סאלד ופאן נוי/ פאן יאי לאוירת איים אם יש לכם זמן -
התלבטות לגביי הפול מוןהיי איתן ושאר החברים ... אני יכול לקבל תזכורת מתי יוצא האלף מון בחודש אוקטובר
אני לא סגור על התארייך המדוייק. כמו כן איך האווירה בהאלף מון לעומת הפול מון ומה ההבדל בכלל בינהם , ומה שווה יותר?
תודה מראש למגיבים
-
התלבטות לגביי הפול מוןסליחה התכוונתי בשאלתי לחודש נובמבר.....ולא אוקטובר
-
התלבטות לגביי הפול מון -
התלבטות לגביי הפול מוןאיתן זה שאתה גדול כבר אמרנו? ... אגב התאריך ששלחת הוא לגבי הפול מון . ידוע לך התאריך של האלף מון בנובמבר . כי בתאריך של הפון מון האשה והחברות יהיו בבנקוק
התאריך שהם תהיינה בקופנגן 16-18 לנובמבר . עכשין תמציא להם מסיבה לתאריכים הנ"ל . חחחחחה
-
התלבטות לגביי הפול מוןהנה כל המסיבות.פול מון האלף מון בלק מון.
http://phanganist.com/content/full-moon-black-moon-and-half- moon-parties-schedule
-
התלבטות לגביי הפול מוןמה ההבדל בין הפול מון לבלק מון ולהאלף מון?
מה שונה ואיזה עדיף לשתי בנות צעירות

-
תיקוןהנה הקישורית הנכונה.
http://phanganist.com/content/full-moon-black-moon-and-half- moon-parties-schedule
-
התלבטות לגביי הפול מוןהפול מון היא המסיבה הגדולה מבין ה3,נערכת על החוף בהדרין, וכוללת מתחמי מוזיקה שונים לאורך החוף שמנגנים בעיקר מוזיקת מיינסטרים.
2 האחרות נערכות במרחק נסיעה קצר מהאדרין (בבאן תאי), קטנות יותר אם כי עדיין כוללות אלפי אנשים, והמוזיקה היא יותר אנדרגראונד,טכנו,מינימל ודיפ האוס.
(למשל לא מזמן סקאזי הופיע בהאלף מון אם אני לא טועה)
לגבי מה עדיף ל2 בחורות צעירות...זה עניין של העדפה אישית ואני לא מכיר אתכן בשביל לדעת מה הסגנון שאתן אוהבות

אני אישית מעדיף את 2 המסיבות הקטנות יותר גם בגלל המוזיקה וגם בגלל שאני לא בעניין של להתחכך באנשים שיכורים למוות במשך לילה שלם רק בשביל למצוא פיסת חול לרקוד בה על החוף

-
התלבטות לגביי הפול מוןחחח סבבה
תודה!😀 -
התלבטות לגביי הפול מוןבשביל 2 בנות צעירות בפעם הראשונה....פולמון....

-
התלבטות לגביי הפול מוןנשמח להפגש אתכם באותה תקופה שאחרי הפול מון בקופנגן גם אנחנו זוג שמגיעים בתאריכים האלה ומתכוונים להגיע לפול מון במעבורת לחוות את החוויה ואז לחזור לקופנגן ב12.10 לשלושה ימים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות