ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת מקום במילפורד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    1629
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tal_Sch
      Tal_Sch נערך לאחרונה על ידי

היי,

עד היום רק קראתי (המון) הודעות ותגובות, עכשיו הגיע גם תורי לשאול שאלות Smile

מבחינת הפרטים הטכניים - אני טסה עם חבר לניו זילנד מסוף פברואר (22/02) עד סוף אפריל - חודשיים ושבוע.

1. רצינו להגיע למילפורד קצת יותר מוקדם, אבל באתר של ה-DOC כתוב שיש מקומות רק מה-21 במרץ - מבחינת חלוקת זמן בין האיים ומזג אוויר זה נשמע הגיוני? זה תאריך טוב?

2. הבנתי שכשמזמינים את הבקתות, מזמינים למעשה את כל שלוש הבקתות כבר עם ההזמנה של הבקתה הראשונה; אם ככה, למה כשאני רואה שיש 24 מקומות פנויים ב-22/03 הוא כותב לי שאני לא יכולה להזמין ל-2 אנשים? למה בכלל משנה לי כמות המקומות הפנויים בשתי הבקתות האחרות?

אשמח להסברים בנושא, כי למרות שאני מבינה אנגלית טוב מאוד וגם מסתדרת עם מחשבים לא רע בכלל - אני פשוט לא מבינה מה האתר רוצה ממני.

המון תודה ונראה לי שגם כבר אפשר לאחל חג שמח, לא? Smile

טל.

Milford track availability.JPG
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

הזמנת מקום במילפורד
        1. העונה הרשמית נגמרת בסוף אפריל. יש לך למעלה מחודש בתוך ״העונה״. לעניין של העונה יכולות להיות כמה השפעות - אורך יום, טמפרטורות ומשקעים. בהסתכלות של שבועיים לכאן או לכאן, הדבר היחיד שבוודאות משפיע זה אורך היום, שאכן קצת יתקצר לקראת יום השוויון ב -21.3. במילפורד אין ימים של הליכות ממש ממש ארוכות, ככה שרוב הסיכויים שזה לא ישנה לך אם השמש תשקע ב-19:30 או ב-19:15. טמפרטורות ומשקעים - זה פשוט עניין של מזל. בפיורדלנד יש למעלה מ-300 ימי גשם בשנה. אפשר לדבר על סטטיסטיקות של ימי גשם ב-21 במרץ לעומת ה-3 במרץ, אבל בסופו של דבר הסטטיסטיקה אומרת מה היה לא מה יהיה. אותו דבר על טמפרטורות. מכיוון שהיומולדת שלי הוא ב-3.3 אז אני זוכרת די טוב את מזג האוויר ביום הזה בארץ. אני יכולה להגיד לך שהוא נע בין חמסין שהיה לפני שנה לסופה גדולה שהייתה לפני שנתיים. אז רוב הסיכויים שבמילפורד לא יהיו תנודות כאלה גדולות, אבל להניח מראש שה-3.3 יהיה יום טוב יותר לצאת בו מאשר 21.3? אי אפשר לדעת. ה-3.3 פשוט יהיה טוב יותר בכלליות. Smile
        2. את רואה תאריכים ליציאה לטרק. ברגע שתזמיני את הבקתה הראשונה, האחרות מוזמנות באופן אוטומטי. את הסירות וההסעות לא חייבים להזמין עכשיו. אם תשימי לב תראי שאם לדוגמה היום יש 10 מקומות פנויים בקלינטון ו-14 במינטארו, אז מחר ה-10 של היום יזוזו למינטארו.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון