ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו זילנד בינואר - נורא?

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    2920
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • boaz25
      boaz25 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

כחלק מטיול לאוסטרליה-ניו זילנד, אני מתוכנן להגיע לניו זילנד דווקא בחודש ינואר (מוגבל מבחינת לו"ז לאזור הזה של השנה).

ממה שאני מבין, זהו החודש שבו הניו זילנדים בחופש, והכל אמור להיות עמוס בטירוף. הייתי שמח לשמוע ממי שהיה שם - האמנם? כלומר, מן הסתם יהיה יותר עמוס מאשר בשאר השנה, אבל האם אפשרי לטייל שם ולהנות באותה מידה גם כשהאתרים קצת יותר מלאים?

אודה לכם מאוד על התשובה!

חג שמח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MoonSt0n3
        MoonSt0n3 נערך לאחרונה על ידי

ניו זילנד בינואר - נורא?

בטח שאפשר. גם כאן בארץ בפסח ובסוכות כל השבילים הפופולריים מפוצצים. התקופה שכביכול "מועדת לפורענות" היא בין חג המולד ל-1 בינואר. בוא נאמר שזה לא מה שצריך להדאיג אותך. ינואר הוא אחד החודשים הכי מתויירים בניו זילנד בלי שום קשר. זה שיא העונה. וזה בכלל לא נורא. מכירים אנשים וזה כיף. 🙂

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

ניו זילנד בינואר - נורא?

אין שום סיבה להילחץ מהעניין הזה. אם אתה מדמיין את הבניאס בחול המועד, אז לא, זה אפילו לא קרוב. למעשה, אני בספק אם אתה תשים לב בכלל. בחודשים דצמבר - ינואר - פברואר יש יותר מטיילים מבתקופות אחרות כי זה שיא הקיץ. המשפחות המטיילות לא יפריעו לך. אתה לא תיתקע בתור במסלול אחרי אף אחד, חופשה או לא חופשה. המקסימום שאתה תשים לב אליו זה שעדיף לך להזמין מקומות יום-יומיים קדימה, לאכסניות, לאטרקציות וכד׳. זה נכון בינואר וזה נכון גם בדצמבר ובפברואר. ה״עומס״ שיש בניו זילנד אפילו לא מזכיר את מה שקורה בארץ בחגים. אפילו לא בכיוון. 

להגיע בינואר זה להגיע בשיא העונה, זה לא אילוץ. יחסית לנובמבר או למרץ יהיו יותר מטיילים כי רוב האנשים חושבים שיש סיבה למה לבוא דווקא בשיא העונה (רמז - ימים ארוכים וטמפרטורות יחסית נוחות). זה ה״עומס״ שאתה מדבר אליו, באכסניות, בהשכרת רכב. אלה לא דברים שקשורים למשפחות מטיילות, אלא למטיילים אחרים, שבאים, כמוך, בשיא העונה. עדיין מדובר בסה״כ על הזמנת רכב שכור מראש ועל הזמנה של אכסניות יום-יומיים קדימה. יהיו טרקים בודדים שתצטרך להזמין כמה שבועות קדימה אם תרצה לעשות אותם. בזה מתבטא העומס. אפילו לא מזכיר קצת את תקופות החגים בארץ. אני לא אהיה מופתעת אם אתה תחזור ותספר שלא נתקלת אפילו במשפחה ניו זילנדית אחת. 

• boaz25
            boaz25 נערך לאחרונה על ידי

ניו זילנד בינואר - נורא?

תודה רבה, הרגעתם אותי Smile

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון