ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טזמניה, מערב אוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    2887
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liad Milner
      Liad Milner נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים,

אני מתכנן בתחילת מרץ להגיע לאוסטרליה, אחרי טיול בניו זילנד, לבערך חודשיים. החלטתי שאני רוצה רוצה להתמקד במערב אוסטרליה- קימברלי, ברום, פילברה, אולי להגיע לפרת' ואולי אפילו דארווין (כן אני יודע שזה בצפון אוסטרליה ולא במערב), אבל שאני גם לא יכול לוותר על טזמניה. האם אני מגזים ברצונות שלי או שזה ריאלי לעשות את המסלול הזה בחודשיים? אם כן, יש טיסות ישירות מטזמניה למערב אוסטרליה או לא לדרווין? או שאני צריך לעבור בסידני או מלבורן? ולמי שיודע, יש טיסות ישירות לטזמניה מניו זילד?

דרך אגב, אם אני תלוש מהמציאות אתם מוזמנים להגיד, גם זה יעזור ..

תודה מראש לעוזרים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

טזמניה, מערב אוסטרליה

השאלה היא כמה זמן מתוך החודשיים האלה אתה רוצה להיות בטזמניה. על הנייר זה לא נראה מופרך, אבל יש דברים שצריך לחשוב עליהם: הראשון, כמו שאמרתי, חלוקת זמנים, אם יש לך חודש או חודש וחצי לחוף המערבי זה משנה. דבר נוסף - איך תטייל במערב? התחבורה הציבורית פחות טובה מאשר במזרח, גם מבחינת זמינות וגם מבחינת תדירות. אני מציינת את זה כי זה נראה לי חלק מהותי בתכנון.

מרץ הוא עדיין זמן די טוב לדרום וזמן לא טוב לצפון, כך שבכל מקרה עדיף לך להתחיל מטזמניה ולעלות צפונה עם הזמן.

אין טיסות ישירות למערב תצטרך עצירת ביניים, כנראה במלבורן, זה מוסיף בסה״כ כמה שעות, זה לא נראה לי משהו מאוד משמעותי. אותו הדבר גם לגבי הגעה מניו זילנד.

בסופו של דבר, זה לא נראה לי בלתי אפשרי אבל תצטרך להיות די מאורגן בדברים שלך ולא יותר מדי להתברבר. באופן אישי זה מעולה בעיני שאנשים בוחרים לעשות דברים קצת שונים ממה שכולם עושים, בטיול שלך אתה צריך לעשות מה שמתאים לך!

• ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

טזמניה, מערב אוסטרליה

מה שחשוב פה זה בעיקר עונת הטיולים ואיך אתה מתכוון להתנייד. בעיקר אם אתה מתכוון לרדת מהכביש המהיר ולמשל לחצות את הקימברליז בגיב ריבר רואד.

http://www.kimberleyaustralia.com/gibb-river-road-conditions .html

אתה חושב לקנות / לשכור רכב? אוטובוס? טיולים מאורגנים לחלקים הפחות נגישים של הדרך?

אני חושבת שאפשר לעשות את התוכנית שלך אבל זה תלוי בקצב שאתה מתכנן ומה אתה רוצה לראות בכל מקום.

בכל מקרה אל תפספס את קאריג'יני!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון