ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוטוטו

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    1875
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shahaf.kamker
      shahaf.kamker נערך לאחרונה על ידי

היי חברים, חודש ואנחנו על הטיסה המיוחלת לסידני. רציתי לדעת איפה בסידני כדאי להגיע דבר ראשון שממנו יהיה לנו יותר קל להתארגן לינה וכד'. דבר שני. אני וחבר רוצים לקנות ואן, מהיכן כדאי לי לבדוק ואיזה בדיקות ( מבחינה בירוקרטית ) עלינו לעשות לפני הקנייה. תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

אוטוטו

סידני היא עיר ממש גדולה ככה שלא כדאי להגיע אליה ואז לחפש מקום לינה, בטח לא אחרי טיסה של 18-20 שעות. כדאי להזמין מראש מקום ללילה-שניים הראשונים, או לכל הפחות להכין לעצמכם רשימה של מקומות שאהבתם, ואז תתקשרו אליהם משדה התעופה (יש שם לוח אלקטרוני שאפשר להתקשר דרכו בחינם למקומות שונים), אבל להגיע ולהתחיל להסתובב זה לא רעיון טוב. אזורים עם הרבה אכסניות - בונדאי - ליד החוף, רחוק מהמרכז, איפה שנמצאת רוב הקהילה היהודית, מרכז העיר - אזור הסנטרל סטיישן, קינגס קרוס - קצת כמו דרום תל אביב, לא האזור הכי הכי כיפי בלילות, אבל די פופולרי גם. חוץ מזה יש גם פרברים נוספים אפשריים - גליב, מנלי, קוג׳י ועוד. יש מקומות שהם ממש ליד circular quay, הגנים הבוטניים ובית האופרה, הכי במרכז שיש.

יש שוק מכוניות שנמצא בקינגס קרוס, קישור כאן. אפשר גם להעזר בGumtree, שזה אתר מקביל ליד2 ויש גם מודעות באכסניות. לפני שאתה מגיע אתה רק צריך שיהיה לך כבר מספיק כסף (אם אתה צריך העברה או משהו כזה).

מציעה לך לעיין במדריך המלא להתניידות באוסטרליה וניו זילנד בשביל לקרוא יותר בהרחבה. ב-1001 טיפים יש המלצות על מוסכניק בסידני ודברים נוספים שאולי יעזרו.

• thomas757
          thomas757 נערך לאחרונה על ידי

התחלה בסידני

באופן אישי הייתי ממליץ להתחיל מ-Bondi Beach.

האזור ממש יפה ונוח והוא על החוף. בנוסף, אין שום בעיה להגיע למרכז בתחבורה ציבורית.

על מנת להגיע לחוף בונדיי משדה התעופה תצאו מאולם הטיסות הנכנסות, תחכו בתחנת האוטובוס משם תתפסו אוטובוס ל- Bondi junction שזו תחנת אוטובוס ומטרו די גדולה ומשם תקחו אוטובוס לקו החוף שם יש המון אכסניות.

תחפשו אכסנייה באינטרנט ותזמינו מראש.

אישית אני ממליץ על האכסנייה של YHA בבונדיי ואם אין מקום אז על Noah או Lamrock Lodge.

לגבי קניית רכב, הייתי מתחיל מלחפש מודעות באכסניות. בבנודיי גר ישראלי נחמד מאוד שיש עליו המון המלצות באתר (תחפש "מכונאי רכב בסידני") ותוכלו להעזר בו לבדיקת הרכב.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון