הרהורים שניים על אתר Booking
-
My two SHEKELS..האם אתם מתכוונים לביטול כמעט עד הרגע האחרון לאחר ששולמה מקגמה בעת ההזמנה?
-
My two SHEKELS..כמובן ללא תשלום מקדמה.
וברור, שאנחנו מפסידים לעיתים עקב כך, מלונות בוטיק קטנים, כפי שהוסבר למעלה.
רבקה
-
תשלום מקדמהלא בהכרח
לעיתים בתי מלון מחייבים מקדמה(דמי רצינות)
מתחייבים להחזיר אם יהיה ביטול עד תאריך X (תאריך ידוע וקבוע מראש )
ולכן אם ההזמנה נעשית דרך בוקינג -אישית ,לא נתקלתי באף פעם שהמקדמה לא הוחזרה בתוך 24 שעות מעיתוי הביטול ישירות לחשבון הבנק ממנו היא שולמה.
המינוס -בלבול מוח
אבל זה הכול.
אם המקדמה היא בתנאים של "אן ריפנדבל" (ללא החזר) אז זוהי משמעותה.
אני תמיד דואגת שכל סיכום שלי עם בעלי המלון לאחר ההזמנה בבוקינג יגובה בידיעת בוקינג -גם אם לא מחויבת התערבותו,עצם הידיעה יש בה "ביטוח" מסוים.
לדוגמה- מלון שהזמנתי בפרובנס -דרך בוקינג, בעל המלון ציין מיידית עם קבלת ההזמנה כי השירותים והמקלחת מחוץ לחדר.
מבחינתי לא בא בחשבון.
לאור העובדה כי בתנאי החדר בבוקינג בפירוש צוין שיש שירותים ומקלחת בחדר- פניתי לבוקינג.
בעל המלון בסיכום איתי שדרג את החדר ל"עם שירותים ומקלחת בחדר"שמחירו היה ברישומי בוקינג 120€ ו---סוכם על סכום כסף גבוה מהמקורי (100 €) אבל נמוך מהסכום המצוין בבוקינג (90€)
וכך היה.
אגב- בדיעבד ראיתי גם את החדר עם השירותים בפרוזדור- לא היה מדובר בחלק מחוץ לחדר, אלא אל החדר עצמו הוביל אחרי דלת הכניסה מסדרון קטן-פינת כניסה ושם היו שירותים (מה שמקובל בהרבה מאד בתי מלון כמובן)
אי הבנה כנראה שלו ושלי.
לולא ה"גב" של בוקינג ,בספק אם הייתי מקבלת מחיר מופחת על החדר המבוקש.
-
הרהורים שניים על אתר Bookingכל מה שכתבת נכון.גם אני והחברים שלי לטיולים,בעיקר לתאילנד,פליפינים והאזור נעזרים מאוד בבוקינג אבל ניזהרים במחירים שהם מציינים.
-
הרהורים שניים על אתר Bookingאין ספק שבוקינג הוא אתר מצויין, אבל כמובן, גורם לפספוס מכיוון שנראה ש"מי שלא נמצא שם, (כמעט) לא קיים". לכן מאוד חשובים פורמים כמו הפורום הזה, וכמובן 1001 הטיפים של למטייל, וסיפורים של חברים ואינספור דרכים אחרות - כולם במטרה לקבל המלצות על בתי מלון קטנים שלא מופיעים באתרים כמו בוקינג.
-
הרהורים שניים על אתר Bookingכ10,000 לקוחות (מארה"ב, בריטניה, צרפת, איטליה ופורטוגל) נפלו בפח
ואתר בוקינג השיב להם את כספם.
-
הרהורים שניים על אתר Bookingגם מישראל....
וסיפרתי למעלה על ביש המזל של הרמאים שנפלו עליי

(לא הילטון-לא לונדון ובכל זאת רמאים)