תחבורה ציבורית באירלנד
-
מישהו ניסה לנסוע מדבלין להרי וויקלו ולצוקי מוהר בתחבורה ציבורית?
באיזו חברה זה היה, ומה שם התחנה שבה צריך לרדת,כדי לראות כמה שיותר?
והאם יש עוד אתרים שקל להגיע אליהם בתחבורה ציבורית מדבלין?
תודה מראש,

-
תחבורה ציבורית באירלנדשלום לי לך
מצרף לך אשכול מסיבוב קצר שלי באירלנד באוגוסט האחרון בו תמצאי מספר אופציות לטיולי יום מדבלין.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3985247/srch-#ms g_3985247
-
תחבורה ציבורית באירלנדהיי,
דבר יפה באירלנד שיש הרבה מאד טיולים מאורגנים ובמחירים סבירים.
לדעתי אפשר למצוא כמה חברות שעושות את הטיול הזה בפחות מ 30 אירו לאדם.
באופן כללי עשיתי מספר טיולי יום מאורגנים והיה מוצלח (כמובן שיש חסרונות אבל לדעתי יותר היתרונות)
-
תחבורה ציבורית באירלנדתודה לשניכם,
השאלה היא באיזה חברה לעשות סיור יום? ואיך אפשר להבטיח שסיור כזה ייצא, אם לא יהיו מספר נרשמים, מה קורה?
-
תחבורה ציבורית באירלנדלילך
כדאי לקרוא חוות דעת והמלצות עדכניות ב Tripadvisor. בעונת התיירות הסיכוי לביטול סיור קטן אבל תשאלי ישירות בחברה.
ההצע אכן יכול לבלבל. יכולה להעיד על סיור לוויקלו שבחרתי עבור לקוחות - הן טיילו עם החברה הזו וחזרו מאד מרוצות. לדבריהן הסיור מעולה, טיילו בקבוצה קטנה (10 איש) עם מדריך נעים ועתיר ידע שיצר גם אוירה מאד נעימה בקבוצה.
יעל
-
תחבורה ציבורית באירלנדתודה רבה , אני אקרא
לאיפה עוד חוץ מוויקלו את ממליצה על סיור מדבלין?
כי אני מתכננת שניים שלושה סיורים
-
תחבורה ציבורית באירלנדישנו סיור דו יומי לטבעת קרי+ עוד מקומות בדרך. ותבדקי אם ישנם סיורים לאזור קונמרה, אחד היפים באירלנד סביר להניח גם דו יומי.
-
תחבורה ציבורית באירלנדאוקיי,
תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות