מידע על ברלין
-
היי,
מחפשת את כל המידע שצריך לדעת על עיר לפני שטסים אליה-במקרה הזה -ברלין.
כל מה שצריך לדעת על מקומות תיירות מפורסמים, שופינג זול וטוב וכו'.
תודה!!
-
מידע על ברליןיכולה להמליץ על מקום נחמד לשבת בערב ולאכול.בר מסעדה מקומית אין כלכך מוזיקה אבל האוכל טעים ויחסית זול. רק שהמקום נמצא בשכונה קצת מרוחקת בשרלוטנבורג. ישבתי שם בשתי הפעמים שהייתי בברלין בשנתיים האחרונות. כמובןהמקום אינו כשר והאוכל הוא די מקומי מתאים למי שאוהב אוכל אשכנזי עם הרבה בשר חמאה ושמנת לא זכור לי שהיו תיירים. שימו לב שאם תגיעו אחרי 23:00 לא יהיה לכם אוכל ממולץ להגיע בסביבות 20:00 או9:00. אם אתם שני אנשים יושיבו אותכם אולי עם אנשים נוספים בשולחן גדול. המקום נקרא ולהאלה יש אתר valhala
-
מידע על ברליןיש באתר המון מידע. כתבות, טיפים ובלוגים מצוינים. ממליץ לך לקרוא כמה שיותר.
מצרף לך בלוג שלי על ברלין מהקיץ האחרון ובו תוכלי למצוא מסלולים טובים, אזורי קניות וטיפים רבים.
-
מידע על ברליןכדאי להקדיש יום לפוטסדאם וארמון שארלוטנבורג יפה ומומלץ יש שם תערוכה של כלי חרסינה מדהימים. קחו את הסיורים חינם שנותנים בברלין (בסוף אתם מחליטים כמה לשלם למדריך) יש סיורים נוספים נחמדים בתשלום סמלי כמו חיי לילה בברלין שהוא ממש שווה. תחבורה נוחה וזמינה בכ. היום והלילה. לדוגמא הרינג עובד כל הלילה.
-
מידע על ברליןודבר אחרון כדאי להיכנס לטריפאדוויזר יש שם המלצות על כל מיני מקומות בילוי ...אני אישית לא אהבתי את המיטה ישם בעיקר בחורות עובדות והודים שיושבים בברים שנראים אותו דבר ומעשנים נרגילות. ברים אלו גם יקרים לדעתי...
-
מידע על ברליןכפי שניכתב יש הרבה מידע על ברלין אני יכול להמליץ על טיולי נדב (המדריך עמוס ומדריכה אילאיל חבל"ז) .
במידה והטיסה עם UP אז מי הסתם את נוחתת ב SCHONEFELD והנחיתה בשעות הערב וזקוקה לרכישת כרטיס רכבת רצוי להצטיד בכסף קטן ומדויק .
אני הגעתי בשעה 23:00 ומישום מה המכונות לא קיבלו אשראי של ויזה ,כל המכונות מלבד אחת לא קבלו שטרות .
-
מידע על ברליןרצוי מאד להזמין סיור בבונדסטג (עדיף לסיור מלא ולא רק בכיפה). הסיור בחינם על פי ההזמנה ביום ובשעה שנקבעה. צריך להביא דרכונים. מצורף האתר להזמנה:
http://www.bundestag.de/htdocs_e/visits/hinweis/infohinw/245 690