ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזת עבודה ניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    9
    4398
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ron_3455778
      Ron_3455778 נערך לאחרונה על ידי

אהלן

אני יודע שב11 בנובמבר יהיה אפשר להגיש בקשה לויזת עבודה.

כמה שאלות:

1. האם התשלום הוא רק במידה ואני מקבל את הויזה? או שאני משלם בכל זאת?

2. במה יהיה ניתן לעבוד עם הויזה הזאת?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזת עבודה ניו זילנד

כמו כל ויזה, אתה משלם בכל מקרה. גם בויזה לארה״ב אתה משלם בין אם קיבלת אתה ובין אם לא.

אתה יכול לעבוד בכל עבודה שלא דורשת הסמכה ספציפית או רישיון מקומי, ובתנאי שהם יסכימו לקבל אתך, אחרי הכל, אתה תעבוד לכל היותר כמה חודשים. רובם עובדים בחלקאות או בתיירות, מהסיבות האלה.

• Ron_3455778

ויזת עבודה ניו זילנד

ואיך אני יודע אם קיבלתי או לא? זה במקום?

זה על סמך מקום פנוי או הגרלה?

תודה

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזת עבודה ניו זילנד

בגדול 200 הראשונים שפונים מקבלים. בפועל קצת יותר מ-200 יוכלו להגיש ולשלם. האישור הוא לא מיידי כי הבקשות נבדקות ולפעמים מבקשים ממך מסמכים נוספים או אישורים נוספים. זה יקח כמה ימים.

• Ron_3455778

ויזת עבודה ניו זילנד

אני אגיד לך מה הסיפור - אנחנו שלושה חברים שרוצים לעבוד ולגור ביחד שם. (מה הסיכוי ששלושתנו נקבל?)

אנחנו לא בדיוק רוצים לעבוד בעבודות חקלאות אדמה וכו', יותר עבודות "רגילות" נקרא לזה. כמובן שאנחנו מבינים שזה לא עבודות כמו בארץ יהיה. אבל עדיין - תוכלי לתת לי דוגמאות למס' עבודות או איזה רשימה שניתן לראות?

ובכלל, איך ניתן להשיג עבודה כשאנחנו כאן לפני הטיסה?

ד"א - דיברתי עם נציג ההגירה בניו זילנד, הוא אמר לי שאם לא אקבל את הויזה לא אצטרך לשלם, אני יודע, נשמע מוזר.

מצטער על החפירה, אבל זו החלטה כבדה והזמן קצר Smile

• שקד
                שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזת עבודה ניו זילנד

למיטב ידיעתי אתה משלם על ההגשה כמו בכל ויזה אחרת. ההרשמה נסגרת מהר מאוד, ולכן רוב הסיכויים שמי שירצה להרשם אפילו יומיים אחרי התאריך כבר לא יוכל. יש 200 ויזות בסה״כ, נניח שה-220-230 הראשונים יכולים להרשם, בהנחה שלא כולם יעמדו בתנאי הסף. זהו, אחרי זה זה נסגר. אם אתה ושלושת החברים שלך תצליחו להיות בין ה-200 פונים הראשונים אתם כנראה תזכו.

אין רשימה, אתה יכול לעבוד בכל עבודה כל זמן שלא צריך בשבילה איזשהו רישיון מקומי. לא תוכל לעבוד כרופא, כעורך דין, כיועץ השקעות whatever אם זו עבודה שדורשת רישוי ספציפי. אסור לך גם לעבוד בתעשיית המין.

אתה מוגבל לעד שלושה חודשים אצל מעסיק בודד. אם היית בא עכשיו לחפש עבודה בארץ שאתה יודע שלא יכולה להמשך יותר מ-3 חודשים - איזו עבודה היית מחפש? אז זה די אותו דבר. תוכל לעבוד רק בעבודות זמניות שיסכימו לקבל אותך אליהן, בידיעה שתישאר לכל היותר שלושה חודשים. אתה יכול למלצר, אתה יכול לעבוד באכסניות, אתה יכול להיות מדריך צלילה אם במקרה אתה מדריך צלילה, אתה יכול לעבוד במפעל - מה שאתה רוצה, העיקר שיסכימו לקבל אותך בתנאים של העבודה הזמנית. כנראה שלא ירצו לקבל אותך למשרות מאוד מקצועיות אם אתה תעזוב כל כך מהר אחרי שהגעת. אבל אם יסכימו אז סבבה.

אין לך מה לחפש עבודה לפני שתגיע. בכל מקרה מקובל לעשות איזשהו רעיון עבודה. לי זה לא נשמע הגיוני לסכם עם מישהו שאתחיל לעבוד אצלו בלי שאפילו אפגוש אותו, אפילו אם תאורטית הוא מסכים.

• Ron_3455778

ויזת עבודה ניו זילנד

תודה רבה על התשובה המפורטת.

שאלה אחרונה מבטיח - כמה זמן הדרכון שלי צריך להיות בתוקף בשביל הבקשת ויזה? אם הדרכון עצמו נגמר כמה חודשים אחרי שאני מגיע לניו זילנד, האם יהיה ניתן לחדש את הדרכון קודם אבל עדיין "להירשם" עם הדרכון שנגמר לו התוקף בבקשה לויזה?

תודה

• שקד
                    שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזת עבודה ניו זילנד

עד כמה שאני מבינה לא. 

To be eligible
                    You must:
                    have a passport from Israel that is valid for at least three months after your planned departure from New Zealand

זה אומר שאם הדרכון שלך בתוקף לעוד 8 חודשים אז אתה לא מבקש ויזה ליותר מ-5 חודשים, ולא מתכנן להשאר יותר מזה.

הייתי ניגשת מחר למשרד הפנים ומחדשת את הדרכון. אני לא יודעת אם אפשר לקבל דרכון חדש במקום. 

• Ron_3455778

ויזת עבודה ניו זילנד

אוקיי תודה רבה.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון