Working holiday באוסטרליה
-
שלום אני הגעתי לפני 3 שבועות מאוסטרליה, ונורא רציתי להישאר ולא יכולתי בגלל הסעיף ''no futer stay''.ועכשיו שמעתי על ההסכם החדש שמותר לטייל ולעבוד ואני נורא מעוניין לשוב לאוסטרליה,אני מאוהב בארץ הזאת ובאנשים ועכשיו אני רוצה לחזור במטרה לעבוד ולטייל .כי הייתי שם רק בתקופת החורף רציתי לדעת עם בגלל שהייתי שם לפני שלושה שבועות אז הסיכויים שלי נמוכים עם שווה בכלל להתחיל את התהליך כי אני נורא מעוניין לחזור וגם אני לא עובד כרגע אם זה יכול לפגוע לי בסיכויים.אני ישמח לתשובה ממכם

-
working holiday באוסטרליהאתה יכול להיות רגוע, עד שבאמת יהיה אפשר להוציא ויזות כאלה יעברו עוד כמה חודשים. כרגע יש הסכמה עקרונית שתהיה תכנית כזאת בהמשך.
-
working holiday באוסטרליהדיברתי עם סוכן של איסתא הוא אמר שאפשרי להוציא ויזה עבודה תייר ואם לא איזה ויזה אפשר להוציא ?
-
working holiday באוסטרליהנכון לעכשיו אפשר להוציא רק ויזת תייר, אם כי ניתן להוציא אותה לבד באינטרנט ואין צורך לשלם עמלה מיותרת לסוכן. אני מציעה לך לקבל מידע מאתר שגרירות אוסטרליה (קישור בצד שמאל של המסך) כי הם אלה שבאמת קובעים והמידע שלהם הכי מוסמך והוא גם נטול אינטרסים.
כמובן, שיש ויזות נוספות, ויזה לטיפול רפואי, ויזת סטודנט וכו׳ אבל זה לא רלוונטי.
-
working holiday באוסטרליהתודה רבה