ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה דרך דרכון אירופאי

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    4
    1419
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shohamsw
      shohamsw נערך לאחרונה על ידי

אם אני מבקש ויזה דרך הדרכון האירופאי שלי (צרפתי) אני צריך לשלוח גם מסמכים שקשורים לזה שאני ישראלי? למשל חיסון פוליו? אילו בעיות נוספות יכולות להיווצר לי בשימוש בדרכון אירופאי במקום הישראלי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזה דרך דרכון אירופאי

לא צפויות לך בעיות מיוחדות, אתה יכול ללכת על זה. אם אני מבינה נכון מהודעתך הנוספת אתה מתכנן להגיע לאוסטרליה בערך עוד שנה, נכון? אז רוב הסיכויים שלא תצטרך שום מסמך ואתה לא צריך להוציא את הויזה עכשיו, אלא חודשיים לפני מתי שתרצה לנסוע. כרגע הדרישה לחיסון פוליו היא ממי שבא מישראל ללא קשר למדינה ממנה הדרכון שלו. יש לקוות שהדרישה הזו תבוטל בחודשים הקרובים, ובעוד קרוב לשנה אתה תוכל להוציא ויזת תייר בקלות ובחינם עם הדרכון הצרפתי.

• shohamsw
          shohamsw נערך לאחרונה על ידי

ויזה דרך דרכון אירופאי

אין בעיה לצאת ממדימה מסוימת עם דרכון אחד ולהיכנס לשנייה עם הדרכון השני? (למשל לצאת מסין עם הישראלי ולהכנס לניו-זילנד/אוסטרליה עם הצרפתי ). צריך רק להכנס ולצאת מאותה מדינה עם אותו דרכון, נכון?

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזה דרך דרכון אירופאי

כן. בכל מקרה אתה לוקח איתך את שניהם. למעשה, עד כמה שאני יודעת אתה חייב לצאת ולהכנס לישראל עם הדרכון הישראלי. לסין תוכל להכנס עם הדרכון הצרפתי, בהנחה שהויזה נמצאת בו.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון