שאלות+מסלול על טזמניה
-
אהלן. אני מטייל באוסטרליה בימים אלה והתכנון שלי הוא להגיע לטזמניה ב28 לינואר במטרה לראות הרבה נופים וחופים יפים ופראיים.
המסלול להלן: 1. Devonport 2. Sheffield 3. Cradle mt N.P 4. Lake st clair 5. Walls of jarusalem 6. Mole creek kasr N.P 7. strahan 8. Frenchmans cap 9. Mt field N.P 10. Mt anne 11. Strathgordon 12. Old port davey 13. Lake oberen 14. Hartz mt 15. Hobart 16. Burnf island? 17. Bream island 18. Port arthur 19. Cape pillar 20. Maria island 21. Freycinet N.P+colea bay 22. Rosse+campbell town 23. Douglas apsley N.P 24. St helens 25. Launceston 26. Ben lomond 27. Asbestos range N.P
יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי- 1. כמה ארוכים הטרקים(5, 8, 9, 11, 12 ו-18)? 2. אני מוגבל לבערך חודש בטזמניה, על מה כדאי לוותר במידה ואראה שאני לא מספיק? 3. יש אתרים מיותרים או מאוד דומים שבחרתי ולחילופין אתרים מיוחדים שלא בחרתי? 4. מבחינת התניידות אני חושב להביא את האופנוע שלי עם המעבורת כדי להיות הכי יעיל אבל קראתי שנהוג לתפוס טרמפים בטזמניה, עד כמה זה נכון? יעיל? 5. הערות והמלצות יתקבלו בשמחה.
תודה רבה. נתן.