שלום חברים בבקשה המלצות
-
מה 7 לינואר עד 22 לינואר בדרום מתחיל ב8 בקוסמוי ל 7 לילות אח"כ ממליצים פוקט 4 לילות ,אשמח לאטרקציות שכדאי לעשות בקוסמויי ופוקט אני בכיוון של נופש פינוק מסאג וסתאלבט בעיקר , קופנגן כדאי ? מה אטרקציות שם מה המרחקים מקוסמויי ודרכי ההגעה המהירים והמשתלמים מקוסמויי לפוקט או קופנגן (מבנגקוק לקוסמוי סגרתי טיסה ) האם צלילות בקו לאק מחייבות רשיון צלילה ? תודה למשיבים
-
שלום חברים בבקשה המלצותבשבועיים טיול הייתי ממליץ להסתפק בקוסמוי וקופנגן לא להתפזר על פוקט או קו לאק וכו. מקוסמוי לקופנגן יוצאת מעבורת. לקוסמוי ולפוקט יש אפשרות לקחת טיסה או חבילה שכוללת מעבורת ואוטובוס. קופנגן זה אי מקסים לבטן גב יש חופים שקטים יותר ושקטים פחות. מפורסם בעיקר בשל מסיבות הפולמון והאחרות שמערכות בו אחת לחודש אך יש לו גם דברים אחרים להציע. אני ממליץ על לפחות 3 לילות.
-
שלום חברים בבקשה המלצותבשבועיים טיול הייתי ממליץ להסתפק בקוסמוי וקופנגן לא להתפזר על פוקט או קו לאק וכו. מקוסמוי לקופנגן יוצאת מעבורת. לקוסמוי ולפוקט יש אפשרות לקחת טיסה או חבילה שכוללת מעבורת ואוטובוס. קופנגן זה אי מקסים לבטן גב יש חופים שקטים יותר ושקטים פחות. מפורסם בעיקר בשל מסיבות הפולמון והאחרות שמערכות בו אחת לחודש אך יש לו גם דברים אחרים להציע. אני ממליץ על לפחות 3 לילות.
-
שלום חברים בבקשה המלצותשרון תודה על התגובה , כמו שאמרתי אני בעניין לנפוש ולהסתלבט ופחות מסעות ולא מעניין אותי תירות מין אז אתה אומר לוותר על פוקט ולקחת מעבורת לקופנגן יש לי 5 לילות זה מצדיק קופנגן 5 לילות ? האם יש טיסה מקופנגן לבנגקוק ? עלות ?
-
שלום חברים בבקשה המלצותבעצם יש לי 14 יום נטו בתאילנד מה 8 עד 21 (טס מה 7 - 22 ) 7 לילות סגרתי טיסה לקוסמויי ישר אם הנחיתה ואח"כ ההמלצות שלך ? יש לי עוד 7 לילות בנגקוק הייתי בעבר לא אהבתי את הרעש וההמולה והצפיפות .
-
שלום חברים בבקשה המלצותלמה אתה חוזר ל- 7 לילות בבנגקוק אם לא אהבת?
-
שלום חברים בבקשה המלצותלא אני לא חוזר לבנגקוק רוצה לחזור לשם רק יום לפני הטיסה שלי הטיסה ב22 לחודש בערב ,אני בקוסמויי מה8-15 ורוצה להמשיך למקום אחר (פוקט או קופנגן או מקום אחר שאשמח לשמוע )אני מחפש חופשה מפנקת מסאג נופים טיולים קצרים וקצת מסיבות אני מבקש המלצה מהחברים על לאן להמשיך מקוסמוי (יש לי עוד 7 לילות ).
-
שלום חברים בבקשה המלצותלדעתי קוטאו יכולה להיות אופציה מעניינת בשבילך גם צלילות , מעט חיי לילה וחוף מדהים
-
שלום חברים בבקשה המלצותהאם לצלילות בקו טאו ובכלל צריך רשיון צלילה (אין לי ) או אפשר רק שנורקלים במקרה שלי ? ומאיפו מגיעים לקו טאו ודרכי הגעה מומלצים ?. תודה חברים
-
שלום חברים בבקשה המלצותממליץ להתמקד בקוסמוי קופנגאן ובנגקוק, במידה ותרצה אתה יכול לעשות קורס צלילה בקוטאו כמו שנאמר פה קודם , 4 ימים 3 לילה לכוכב ראשון, ועוד 2 ימים ולילה לכוכב השני.