ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לבעלי דרכון בריטי :)

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    8
    4647
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ohlgisser
      ohlgisser נערך לאחרונה על ידי

אני יודע שבעלי דרכון בריטי יכולים להוציא ויזה לאוסטרליה דרך האינטרנט.

מצאתי את האתר, אך לאחר קריאה חוזרת ונשנית, לא ראיתי או שלא הבנתי, איך בדיוק אני אקבל את הויזה?

זה כמו E TICKET ?

כי מבחינה הגיונית הויזה לא תוחתם על הדרכון... אז איך למעשה זה עובד?

תודה רבה...

ולכל המעוניינים, אני מוכר דרכון גרמני יד ראשונה...
      🙂
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

לי יש דרכון גרמני ואני סקרן
        לגבי הפרוצדורה. אם למישהו/י יש פרטים נוספים אני ממש אשמח לשמוע.

תודה.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

לי אין דרכון גרמני
          אבל אני מתה לדעת מזתומרת ''דרכון גרמני למכירה''...
          • עמית עשהאל
            עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

אם מדובר על ETA
            זה אכן ויזה אלקטרונית שאתה מקבל, אתה מצלם את מסםר האישור, לכל חברת תעופה שנוחתת באוסטרליה יש את המסוף של רשות ההגירה שמראה שיש או אין לך ויזה מתאימה.

מה זה ויזה אלקטרונית ELECTRONIC TRAVEL AUTHORITY – ETA

ה – ETA הוא אישור / ויזה אלקטרונית הדומה לויזת ביקור / תייר לשהייה קצרה. ה – ETA מאפשר כניסות רבות במשך שנה מיום ההנפקה ושהייה של עד שלושה חודשים בכל כניסה. בדומה לויזת ביקור / תייר אסור לעבוד באוסטרליה עם ה – ETA.

לא ניתן להנפיק ETA בדרכון ישראלי.

אם יש לכם דרכון של אחת מהמדינות או הטריטוריות הבאות תוכלו לקבל את ה – ETA:

אנדורה, ארה''ב, אוסטריה, איסלנד, אירלנד, איטליה, ברוניי, בריטניה, בלגיה, גרמניה, דנמרק, דרום- קוריאה, הולנד, הונג קונג (SAR), וותיקן, יוון, יפן, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מונקו, מלזיה, מלטה, נורווגיה, סינגפור, סן מרינו, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צרפת, קנדה, שוודיה ,שוויצריה, תאייוון.

אין צורך למלא טפסים, להמציא מסמכים או תמונה, או לשלם אגרה לשגרירות. ה – ETA מונפק תוך שניות מהכנסת הפרטים למערכת באם אין בעיה עם הנוסע או הדרכון, באחת מן הדרכים הבאות:

1. אצל סוכן הנסיעות. כל סוכני הנסיעות בארץ, כולל איסתא, מחוברים למערכת ה – ETA. כל מה שהסוכן צריך לעשות כדי לקבל את מסך ה – ETA זה להקליד TIETAR בתוכנת ההזמנות של סוכני הנסיעות ( לדוגמא WORLD SPAN). מיד עולה מסך ה – ETA. מרגע זה פשוט צריך למלא את פרטי הנוסע / דרכון ולהתקדם לפי ההוראות על המסך. התהליך פשוט ואורך פחות מ- 6 שניות מרגע הכנסת הנתונים. הנפקת ה – ETA לא כרוכה בהוצאות לסוכן הנסיעות. חלק מהסוכנים מנפיקים את ה – ETA חינם כשירות ללקוח. אחרים גובים עמלה מסוימת.

2. דרך חברת התעופה כנ''ל. (רק חברות תעופה שמטוסיהם נכנסים / נוחתים באוסטרליה. לא כולל את אל-על)

3. בשיטת ''עשה זאת בעצמך'' באתר www.eta.immi.gov.au.

בשלושת המקרים המערכת תנפיק אישור שניתן להדפיס ולשאת עם הדרכון. נא לא לבקש מהשגרירות אישור על האישור. לא נוכל להיענות לבקשות מסוג זה. כל חברות הטיסה שמטוסיהן נכנסים / נוחתים באוסטרליה, מחוברת למערכת ה – ETA. במקרה הצורך הן יבדקו/ יאשרו את ה – ETA שלכם תוך שניות. לכל חברות הטיסה יש אפשרות ליצור קשר ישיר עם משרד ההגירה בכל שעות היממה וכל ימות השנה במידה וישנן תקלה שקשורה לויזות. הדבר נעשה דרך כתובת ה- SITA של משרד ההגירה: CBRIXCR

הדרכה מפורטת לסוכני הנסיעות וחברות הטיסה, כולל תמונות/דוגמאות של המסכים השונים ( Screen Shot ) ניתן לקבל באתר משרד ההגירה. ראה: www.immi.gov.au/eta.

מכיוון של-ETA אין סעיף 8503 NO FURTHER STAY)) ניתן להגיש בקשה להארכת השהייה לאחר ההגעה לאוסטרליה. את הבקשה ניתן להגיש – לפני פקיעת שלושת חודשים הראשונים - באינטרנט כנ''ל או בסניף הקרוב של משרד ההגירה באוסטרליה.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תוספת -ויזת עבודה - דרכון ב
              עמית כל מה שאמרת הוא כמובן נכון -
              אבל רוני- לדעתי כדאי לך כבר להוציא ויזה שנקראת ''
              WORKING HOLIDAY
              אני יודעת שזו לא מטרת הפורום- אבל מלבd העובדה שהויזה מאפשרת לך להשאר שנה (בלי החובה -אבל עם האפשרות לצאת ולהכנס) באוסטרליה,
              היא מאפשרת לך לעבוד - כשמה כןם היא ע''מ לממן את המשך הטיול - שזה אגב מה שאני עושה כרגע , מאד נהנית, וגם חוסכת קצת כסף 🙂 - בצורה חוקית למהדרין - עמית 🙂
              הויזה עולה 600 ש''ח במקום 200 ואת נשאלת המון שאלות באינטרנט- ומקבלת אותה (אני קיבלתי מיידית) בתור מספר שאת אמורה לשמור (היא ממוחשבת) - כשתגיעי לגבולות אוסטרליה - ידיביקו לך מדבקה שהיא בעצם הויזה.
              • ohlgisser
                ohlgisser נערך לאחרונה על ידי

תוספת -ויזת עבודה - דרכון ב:Re
                אחחחח, הימים בלי הכאבי ראש...
                הלוואי והייתי יכול להרשות זאת לעצמי, אך יש לי רק חודש טיול באוטסטרליה...
                מה לעשות צריך לחזור ללימודים
                😞
                את הטיול הגדול שלי עשיתי לפני 5 שנים... אני עכשיו טס להשלים אזורים שלא ביקרתי...
                WEST AUSTRALIA HERE I COME
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה!
                  חסכת לי הרבה.

שוב, תודה.
                  • hila5555
                    hila5555 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה!:Re
                    אוהד ורוני