סקס בטיול: דיון ענייני
-
''לעשות'' בחורות?!? -
נו - זה תרגום מאנגלית.... -
כן... כן...אני פשוט מוחה על השימוש התכוף בפועל הזה -
לא ''עושים'' את אוסטרליה / נ''ז - מבקרים בהן...
לא ''עושים'' את המילפורד / קפלר וכו` - מטיילים בהם...
ובוודאי שלא ''עושים'' בחורות...
למה לצמצם כ''כ את השפה? חסרים פעלים?
אנה. (בתפקיד שמני של אבשלום קור...) -
אני מסכימה עם כל מילה ואגבמי אמר שהוא ''עשה'' אותן - אולי הן ''עשו'' אותו... -
(-; -
אם לדייק...
לפחות בהקשר הרגיל כאן בפורום -
באוסטרליה מטיילים,
ואת הקפלר הולכים.
לגבי הבחורות (או בחורים) דווקא יש מגוון יפה של פעלים שאפשר להשתמש בהם...
-
נו אז למה את עושה מזה סיפורתזהרי, אנה - האחרון שניסה למחות כאן על שימוש לא ראוי בעברית חטף לפני כמה ימים נאצות בנוסך ''חתיחת חנון''.
(ואם יכתבו את זה בגוף נקבה זה ישמע עוד יותר לא נעים, אז לא כדאי לך להסתכן). -
ועכשיו לאמת המרה.אין סקס בניו זילנד!
למרות שאני דווקא חגגתי לא מעט, פשוט מדובר במדינה חסרת סקס אפיל לחלוטין. זו לא תל אביב שאתה מסתובב ברחוב והסקס משפריץ עליך מכל כיוון. בניו זילנד הכל נמצא מאחורי דלתות נעולות. ובמידה ואתה מחפש להזדווג עם מקומיות (אנה, זה הולם?) תצטרך לעבוד קשה מאוד על מנת לפרוץ את הדלתות האלה (ואת חגורת הצניעות, אם המיתוס נכון...).
מצד שני, יש ה-מ-ו-ן תיירים ותיירות בניו זילנד וזאת הזדמנות מעולה לכור היתוך קטן/גדול - ממש קיבוץ גלויות. אם אתה מסתובב עם רכב ואוהל אז זאת ממש לא בעיה. באכסניות קח חדר זוגי ואם לא יוצא, אז קח מיטת קומותיים. ג`יין וסטיב מליברפול נדנדו לי את המיטה יפה מאוד בקיוויאנה לודג` בטקקה. בטרקים - אם לא קר - הטבע נמצא במרחק יריקה עם המון פינות שפשוט מזמינות התגפפות קלה (רק תזהר שלא תמצא שם כמה גרמנים שהגיעו כבר לפניך).
דורקס קצת יקרים יחסית לארץ ויש כמה קונדומים מתוצרת מקומית, בעיקר ברנד ניימס של הסופרמרקטים הגדולים שלא ממש ברור אם כדאי להשתמש בהם.
מעניין לציין שמעבר לפוריטניות המזעזעת של הקיוויז, הרחובות מלאים בחנויות סקס למיניהן, ככה שאביזרים ועזרים הם עניין די נגיש. הרי חייבים לחזור עם משהו הביתה ולהגיד - ''זה מניו זילנד'' לא?
כל הנאמר לעיל הינו התרשמות כללית בלבד. יש לציין שהכותב נהנה מאוד בניו זילנד על אף הנאמר וחמישה חודשים הותירו אותו מסופק עד מאוד. -
עזבו אתכם לייק פרונטלמרות החדר טלויזיה, הנוף המדהים ואפילו הדורמס המשודרגים (שווים ביותר! יש אפילו מטבח וסלון פרטיים!).
מה עם הג`קוזי הפרטי בההוארד`ז לוד`ג בנשיונל פארק וילאג? אחלה מקום להיות בו בזמן גשם כשמחכים למזג אוויר טוב לקרוסינג. הג`קוזי, שומעים את הגשם, פרטי לחצי שעה ובחינם.
לא ניסיתי באופן אישי, אבל אם מחפשים מקום זה נראה מצוין. -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reהבנת את הרעיון... מסתדרים, אל תדאג.
אבל תן לי לתת לך סצנה מדהימה, אפילו שתיים, אחת בגלל הסביבה השנייה בגלל החיוך:
1. בירידה מהקסקייד, אוהל בחורה יפה ארוחה שאתם מבשלים ולילה שייקנא בו גם אלוהים.
2. חדרי השינה בגרייט וולקס, במיוחד קפלר / מילפורד / רוטברן. בבוקר כולם ייסתכלו עליך אחרת, מבטיח לך. ולך יישאר חיוך לשבוע... וזיכרון לנצח.