מילוי טופס ויזה הכיצד?@@
-
אני יודעת שדשו בנושא שאלות הויזה די והותר ולכן אני מתנצלת מראש. יש לי מספר שאלות שנתקעתי בהם במהלך מילוי הויזה כרגע
1. מלאתי את כל טופס הויזה בעברית האם בסעיף פרטים אישיים כפי שמצוינים בדרכון יש לרשום באנגלית או שניתן גם בעברית? והאם יש מקומות מסוימיים שחייבים למלא בהם באנגלית?
2. לגבי טפסים שיש לצרף:
דף חשבון בנק -לפי מה שקראתי בפורום נאמר כי למרות שמצויין בבקשת הויזה לצרף דף חשבון בנק - לא צריך לצרף אלא אם כן מבקשים. בטוח? ממש נאמר שם מפורשות שצריך לצרף דף כזה?
מכתב ממעסיק המאשר את נסיעתי - הנני עובדת כרגע אך כשיגיע מועד הנסיעה אתפטר האם יש צורך לצרף מכתב כזה?
והאם נכון למלא בטופס הויזה שהנני עובדת כעת כאשר עוד חודש אתפטר?
3. בדיקות רפואיות, עדות לביטוח נסיעות ובכלל כל מידע נוסף המוכיח שיש לי סיבה לשוב למדינה האם יש לצרף משהו מזה לבקשה?
לכל מקבלי הויזה שעברו את התהליך מה צירפתם בסופו של דבר?
אשמח מאוד לקבל תשובות בעניין
תודה
-
מילוי טופס ויזה הכיצד?@@:Reהיי לילך,
לטופס הבקשה כדאי לצרף את מצב חשבון הבנק שלך ואפילו חשוב מאד לצרף אישור מהמעסיק שאומר:'' עובדת מתאריך....ועד היום''. ככה הם יודעים שאת עוד עובדת שם. לידיד שלי לא היה אישור כזה ולכן לא קיבל ויזה...
ובעצם כל מקום שהם ביקשו לכתוב באנגלית- תכתבי.
ביטוח רפואי לא הכרחי.
בכלליות הם מבקשים כמה שיותר הוכחות לזה שאת לא תישארי לעבוד שם.
בהצלחה... -
טפסים נלוויםלא אני ולא חברתי צירפנו כל סוג של טופס לבקשת הויזה.
עלינו על השאלות בכנות ובבהירות ואושרה לנו ויזה לחצי שנה לאוסטרליה - בדיוק כמו שביקשנו. -
לגבי מסמכים נילווים..אין צורך לצרף לטפסי הבקשה לויזה אף טופס/אישור נילווה (בין אם זה מצב חשבון, אישור מהמעסיק או כל מכתב נלווה אחר).
מלבד הדרכון עצמו, יש צורך אך ורק (!!!) בטפסי הבקשה לויזה.
במידה ותתבקשי, לאחר שהגשת את הבקשה, לשלוח לשגרירות טפסים נוספים, רק אז יש לבצע זאת. מראש אין צורך לשלוח.
כמו כן, את הטופס את יכולה למלא בעברית (ואם מילאת באנגלית - גם בסדר..). בסעיף בו עלייך לרשום את שמך כפי שמופיע בדרכון - אני רשמתי באנגלית (אבל, נראה לי שגם עברית זה בסדר).
בהצלחה! -
לגבי מסמכים נילווים..:Reזה לא מדויק שאין צורך. לפי דעתי כדאי- זה לא יכול להזיק וגם יכול לחסוך ולקצר את התהליך....
עדיין, זו רק דעתי ולא אמרתי שחובה לעשות זאת- זוהי רק המלצה..... -
לגבי מסמכים נילווים..:Reלא רק שאין בזה צורך, כל מסמך נילווה רק יאריך (!!) את תהליך קבלת הויזה.
יכולה לומר לך מניסיון אישי (של פעמיים) שמעולם לא צירפתי אף מסמך לבקשה, וקיבלתי ללא כל בעייה ובמהירות את הויזה.
ולכן, אם לא ביקשו- אין צורך. -
לכל המשיבים לשאלתי@@מתי הייתה הפעם האחרונה שהוצאתם את הויזה? האם בתקופה האחרונה? בחודשים האחרונים? או שאנחנו מדברים על שנים?
חשובה לי תשובתכם
תודה -
טפסים נלווים:Reאנשים נחמדים השבתם לי תשובות הפוכות אחת מהשנייה אני ממש בדילמה. אני מפחדת שלא יאשרו לי את הויזה אם אני יחליט לא לצרף טפסים כמו חשבון בנק ואישור ממעסיק
האם מי שענה כאן שלא צירף טפסים עבד עד מועד הנסיעה?