מי ביצע העברה בנקאית?
-
המשךThe maximum you pay for the traveller cheques to be physically deposited into a Westpac account is $3.00. The exchange rate we use for cheques may not be as favourable as the telegraphic transfer rate. To purchase traveller cheques from your Bank is Israel you will be charged a commission. As these can not be issued in NZ dollars your money will be exchanged twice and therefore there is a higher risk of loosing funds though that.
I would suggest contacting your bank to find out how much commission will be charged for the purchasing of the traveller cheques -
הפקדה בו במקום:Reככה חשבתי בגלל זה היה לי מוזר שBENDER אומר :
`טרוול שיק לוקח יותר זמן עד שהוא מתרגם לכסף בחשבון בנק שם`.
למישהו יש תשובה בקשר לעמלות המרה בהעברה בנקאית,
האם יש המרה כפולה או לא? -
עמלת המרהלדולר אוסטרלי : משקל לדולר אוסטרלי
לגבי דולר נ''ז תצטרך לברר עם הבנק שלך
שים לב שאפאחד בפורום לא מדבר כנציג הבנק - אלא כמטיילים שמספרים לך מנסיון עבר במקרה הטוב, או מטיילים שעוד לא טסו ומנסים לענות על כל דבר (המקרה הרע... וזה קיים).
תשובה ודאית ובטוחה - מהבנק - ולא מפקיד הבנק, אלא מפקיד שמתמחה בעניני מט''ח - כן כן, גם בבנק - הפקיד הכללי שמולו אתה עובד / מדבר לא יודע תמיד את הדברים לעובי הקורה - כך שמומלץ לדבר עם פקיד מט''ח -
למה העברות?:Reתודה רבה על ההסבר.
יש רק קטע אחד שלא כ''כ הבנתי: ''בתהליך ההעברה, מכיוון שדולר אוסטרלי הוא מטבע בינ``ל קביל וסחיר, ניתן לוותר על המרה לדולר - מה שאומר קצת חיסכון בעמלות ובהפרשי שערים.''
אין אופציה לקנות טרוולים ישר בדולר אוסטרלי? -
למה העברות?:Reלא בארץ...
באוסטרליה כן -
אוייי ואבויייייייייייעוד 9ימים הטיסה שלי...וזה רק מחריףףף
כל אחד אומר פה את הפלוס והמינוס של טרוואלס ושל העברה בנקאית...זה הנושא שאני הכייי פחות סגורה עליו מבחינת הטיול... בדרך כלל כולם מדברים על לפתוח חשבון בניו זילנד...אבל מה עם אוסטרליה??? בשביל חודשיים זה מיותר לפתוח??. להשאר בויזה בינ''ל??? לקחת טרוואלס??? לפתוח חשבון??? מה המינימום בפתיחת חשבון ... ???
אני בסוף יטוס בטעות עם שקלים מרוב בלאגן:) -
יש טרול צ`קס אוסטרלים בארץ!בבנק הפועלים. נכון ללפני שנתיים היו טרוול צ`קס אוסטרלים בהזמנה. מאמין שהשירות הזה קיים גם היום (אין סיבה שלא). הדבר הזה פותר הרבה בעיות לכל השרשור הארוך הזה.
נא לבר פרטים פעם הבאה לפני שעונים תשובות (שאני מקווה שלפחות בדקת בבנק שלך לפני התשובה).
בדואר, למיטב ידיעתי - אין.
אפשר לבדוק , ייתכן שגם לגבי דולר נ''ז קיים. אנשים במקום לחפור בדפי הפורום, אין כמו לחפור לפקיד/ת המט''ח שלכם, הרי הוא/היא איש/אשת המקצוע... -
עמלת המרה:Retrekatom
אני לא יודע אם הרמז היה מופנה אליי???
אבל דווקא אני כרגע יותר מרבה לשאול מאשר לספק תשובות
ואם כבר תשובות זה מניסיון של אנשים שהיו שם
תשובתי הסתמכה על העזרה שלך(!) אליי כמה דפים לפני...
''הזמן שיכול להארך טיפול בצ`ק בנקאי גדול בהרבה מהזמן שיכולה להארך העברה בנקאית'' ציטוט שלך
ואם העברה לוקחת כמה ימי עסקים אז...
זה היה ההיקש הלוגי שלי...
תגיד לי אחרת?
בכל מקרה תודה באמת על כל ההסבר המפורט לאורך כל השירשור -
שים לב...אתה ענית לבחור ש''טרוול שיק לוקח יותר זמן עד שהוא מתרגם לכסף בחשבון בנק שם'' ואילו אני ציינתי בזמנו לפניך ש``הזמן שיכול להארך טיפול בצ`ק בנקאי גדול בהרבה מהזמן שיכולה להארך העברה בנקאית`` .
השאלה נשאלה לגבי טרוולר צ`ק - התשובה שעניתי לך היתה לגבי צ`ק בנקאי - שני דברים שונים לג-מ-ר-י שעשית מהם סלט...
עכשיו אתה מבין למה אני נגד העובדה שאנשים שעוד לא טסו עונים בפורום - מפני שלפני שטסים יש סלט ענק בראש של מושגים ושיטות שלומדים וטריקים ושטיקים - ורק אחרי שאתה חווה מנסיונך מה עובד ומה לא, איך דברים עובדים, מה נכון ומה סתם ''לרושם'' אפשר לענות תשובות מדויקות ובהירות לאנשים...
לכן אני אומר שמי שעוד לא טס אבל עונה על שאלות שנוגעות לטיול - ייתכן שלא רק טועה, אלא גם מטעה...
לא כיוונתי ספציפית אליך או למישהו אחר, אלא לתופעה - שכפי שראית - מובילה לטעויות סתם -
תודה על ההערה ועל ההבהרה -
שים לב...:Reעכשיו בלבלתם אותי לגמרי...
-
שים לב...:Reמה שהוא אמר היה ברור מאוד
יש טראוול צ`קס. ויש צ`ק בנקאי.
אלה שני דברים שונים. -
ל - ORאחי הגזמת, אני לא עד כדי כך מטומטם...
תן קצת קרדיט (ולא במובן של אשראי...)