אזור הקניונים באריזונה
-
אני מתלבט... התכנון המקורי שלי היה לנסוע במהלך הטיול מסן דייגו ללאס וגאס. סיפרו לי על הגרנד קניון,ברייס קניון ועוד יש לי אפשרות "לגרד" עוד 2 לילות נוספים . שמעתי וראיתי שמדובר בנסיעה ארוכה מאוד... האם לעשות את המאמץ ואחר כך לרדת לוגאס או .....לוותר... תודה מראש
-
אזור הקניונים באריזונההפארקים באיזור המדברי של צפון אריזונה ודרום יוטה כוללים את הגרנד קניון ו- Canyon De Chelly באריזונה, את ה- Monuent Valley (פארק של שבט הנבאחו) על הגבול בין המדינות ואת פארק ציון, ברייס קניון, קניונלנדס, ארצ'ס ו- Capitol Reef ביוטה. נוסף לאלו יש פארקי מדינה של יוטה וגם עוד פארקים לאומיים קטנים נוספים ביוטה.
ועכשיו לענין. אם אתה נמצא בלאס וגאס וכל מה שיש לך להקצות אלו 2 לילות, ואני אניח שמדובר ב- 3 ימים, אז האפשרות הטובה ביותר היא לבקר בצמד הפארקים ציון וברייס קניון בדרום יוטה. אם מדובר בטיול בתקופת הקיץ, ניתן לשקול ביקור בגדה הצפונית של הגרנד קניון במקום בברייס קניון. הנוף של ברייס קניון יחודי יותר, אבל אודה שלא נפלתי ממנו (ולמרות זאת ביקרתי בו פעמיים).
חלופה נוספת היא ביקור בגדה הדרומית של הגרנד קניון. לדעתי, ניתן לשלב ביקור זה גם בנסיעה על כביש 89A, הוא ה- Oak Creek Canyon מ- Flagstaff ועד ל- Sedona. זה איזור יפה וראוי לביקור, אם כי פחות מתויר מהפארקים של דרום יוטה (לפחות על ידיד הגולשים בפורום, למיטב ידיעתי).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות