ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בעיה של שם בכרטיס טיסה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    8
    3132
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

קניתי כרטיסים לניו זילנד רק בכרטיס רשמו את שם המשםחה בלי S אחת סוכנת הנסיעות הבטיחה שלי שאין בעיה.
      והברירה היחידה שיש לי זה למחוק את עצמי ולהיות שוב ברשימת המתנה (ברור שאין סיכוי שיהיו כרטיסים) למישהו יש מושג אם יהיו לי בעיות או איך לפתור את הבעיה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

בעיה של שם בכרטיס טיסה:Re
        אני חושב שסוכנת נסיעות יודעת מה היא אומרת, אחרי הכל זה התפקיד שלה ......
        וזה בטח עצה יותר מקצועית מאשר מטיילים בפורום ...

• sana
          sana נערך לאחרונה על ידי

לצערי, זה לא בהכרח נכון...
          אני מוכרחה להודות שיצא לי להיתקל ביותר מסוכן נסיעות אחד (ואפילו יותר מחמישה...) שלא בהכרח ידעו על מה הם מדברים...
          היתה הסוכנת מסניף איסתא בת''א ששאלה איפה זה הפסיפיק... היה סוכן אחר שאמר שאין דבר כזה כרטיס סובב עולם שכולל גם את סינגפור וגם את פיג`י והיו עוד כל מיני... היו כמובן גם את כל הסוכנים שטענו שאי אפשר להגיש בקשה לויזה לאוסטרליה לבד, אלא חייבים דרכם...

בקיצור - לצערי לא אל כל המידע שמוסרים סוכנים צריך להתייחס כאל תורה מסיני... מומלץ אפילו לבדוק במקומות אחרים. במיוחד כשזה עניין כ''כ קריטי...

ולגבי העניין עצמו - אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה. יצא לי פעם אחת לנסוע עם מישהו שהשם שלו היה רשום לא נכון (הדל של אות אחת, כמו אצלך...) ולא היתה בעיה. מצד שני - זה היה לפני הרבה מאוד שנים, ומאז הרבה יותר מקפידים ומחמירים על כל דבר קטן. אני מקווה שלא תהיה לך בעיה...

לא שווה להיכנס לרשימת המתנה למועד מאוחר יותר, על כל מקרה?!

אנה.
          • עמית עשהאל
            עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שאפשר לשאול את
            חברת התעופה עצמה לא ?
            • naomi_a
              naomi_a נערך לאחרונה על ידי

לי הייתה בעיה דומה - הסוכן רשם את שם המשפחה שלי לא נכון בכרטיס הטיסה בין ניו זילנד לאוסטרליה. הוא גם הבטיח לי שזה לא יהווה בעיה, אבל אני התעקשתי שיתקשר לחברת התעופה (במקרה זה קוואנטס) ויבקש שירשמו הערה לגבי שם המשפחה הנכון. אז יש לי כרטיס אלקטרוני עם שם משפחה שהוא לא כל כך שלי והערה למטה עם שם המשפחה המתוקן. תתעקשי שהסוכן ייודא את זה עם חברת התעופה.
              • ג'וני ורונית
                ג'וני ורונית נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם אנה!
                לצערי גם אני חייב להסכים עם אנה (לא שאני מצטער להסכים איתך, אנה, רק מצטער שזה המצב :-)))

פעם גם אני האמנתי שסוכן נסיעות שזה עיסוקו בחיים יידע יותר ממני, אבל מאז עברתי עשרות סוכנים וטיסות והתברר שרובם יודעים מעט מאד.

לגבי בעיית השם, כמעט בטוח שלא תהייה שום בעייה (גם אני טסתי כמה פעמים עם אות לא נכונה - אצלי זה היה תוספת אות - מי מאיית Saxon עם S באמצע...), והשאלה אם ה''כמעט'' הזה מספיק לך. אני לא מאמין שאין דרך לשנות את השם בלי לוותר על הכרטיס. זה שהסוכנת לא רוצה/יכולה זה לא אומר יותר מדי. חברת התעופה היא הגורם המוסמך ואת יכולה להתקשר אליהם ישירות או ללחוץ על הסוכנת שתעשה את המאמץ. אבל לא הייתי משתגע, קשה לי להאמין שתהייה בעייה, מקסימום קצת המתנה בשדה התעופה בזמן שקוראים לאחראי שיאשר...

ג`וני ורונית
                אירוח ביתי
                קרייסטצ`רץ, ניו-זילנד

http://www.saxonhomestay.co.nz
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

גם לי זה קרה!

אני לא יודע למה אמרו לך שזה בלתי אפשרי.
                  לי טעו בתאריך לידה, והתעקשתי שיחליפו לי את הכרטיס, אז פשוט הדפיסו אותו בשנית, לא צריך רשימת המתנה ולא כלום. ברור שהסוכן יגיד שאי אפשר, כי מעטים הם הסוכנים שבאמת אוהבים לעבוד בשביל הכסף (לפחות לפי הנסיון שלי עם סוכנים עד כה).
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

הסוכנת התעקשה שלא ניתן להחליף את הכרטיס
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון