ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטרליה ניוזלנד והודו!

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    1581
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מיכללוי
      מיכללוי נערך לאחרונה על ידי

היי, אני מתכננת לסוע לטיול באוסטרליה בעוד כשלושה חודשים בערך,

אני עכשיו בתהליכי ויזה, רציתי לדעת מה הסיכוים שלא אבל ויזה? בהתחשב בזה שאני חיילת משוחררת ומה אפשר לעשות כדי כן לקבל

בנוסף צריך ויזה לניוזילנד?

ולאחר הטיול הזה אני רוצה גם לסוע להודו, אני יודעת שגם לשם צריך לעשות ויזה, השאלה אם אפשר לעשות את הויזה מישראל או שיש עם זה בעיה כי אני מגיעה היישר מאוסטרליה?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

אוסטרליה ניוזלנד והודו!
        1. אין טעם לעסוק בספקולציות ובהסתברויות. את צריכה למלא את הבקשה הכי טוב שאת יכולה. זה אומר למלא את הטופס בדיוק לפי ההנחיות ולצרף את האישורים הדרושים. הבקשה שלך צריכה לשכנע שאת באה לטייל. את צריכה מספיק כסף, כמובן. חוץ מזה, בבקשת הויזה יש סעיף ששואלים אותך אם יש תאריכים חשובים בטיול שלך: זה המקום לכתוב על תכנון המסלול שלך, בקווים כללים. רצוי מאוד שהמסלול שפירטת יתאים למשך הזמן שביקשת לויזה. בסופו של דבר רוב מי שבא לטייל מקבל ויזה.
        2. אין צורך בויזה לניו זילנד, בנחיתה מקבלים אישור שהיה ל-3 חודשים. אין לי יודעת מה התכניות שלך לכלל הטיול , אבל לא כדאי לך להגיע לניו זילנד בין יוני לאוגוסט. זה שיא החורף. זה החורף. זמן טוב לבוא לסקי ולספורט חורף, לא לטיולים בטבע.
        3. בקשר לשאלה ששאלת בשרשור השני - אקלים בבריסביין.  זה סוף העונה הרטובה באזור הטרופי. כנראה שיהיה מזג אוויר דומה לחורף ישראלי ״רגיל״ - 18-20 מעלות ושמש.
        4. אני לא מכירה את תנאי הויזה ההודית. את יכולה להתייעץ עם פורום אסיה. אני כן יודעת להגיד לך שיש אנשים שמוציאים ויזה להודו מאוסטרליה.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון