ויזה אונליין לאוסטרליה
-
האם בקשה לויזה לאוסטרליה מחייבת אותך להצהיר שאתה נמצא בארץ בעת הבקשה? או בניסוח אחר - אם אתה מטייל כרגע בחו"ל ומעוניין להוציא ויזה לאוסטרליה, האם יש דרך כשרה לעשות זאת (באינטרנט או שלא) ?
-
ויזה אונליין לאוסטרליהלא זוכר אם הם מבקשים להצהיר אם את נמצאת בישראל
אבל בהחלט (מניסיון) אפשר לבקש ולקבל אותה מחוץ לישראל
-
ויזה אונליין לאוסטרליהבטופס יש שאלה המתייחסת למיקומך הנוכחי. בחברה המטפלת בהוצאת אשרות ידעו לומר לי שלצורך בקשה רגילה אתה צריך להיות בארץ בעת הגשת הבקשה ולא ידעו לומר לי מה הדין במקרה של בקשת אונליין. אשמח לדעת אם מישהו קבל ויזת אונליין לאחר שהצהיר שהוא מגיש את הבקשה בעודו מטייל מחוץ לישראל.
-
ויזה אונליין לאוסטרליהזה לא נכון. גם ויזה ״רגילה״, כלומר, למאותגרי טכנולוגיה, ניתן להגיש מחוץ לישראל. יש להגיש אותה לשגרירות אוסטרליה במדינה בה נמצאים. למדינות האחרות קשה יותר לבדוק ולהעריך בקשות של צעירים ישראלים ולכן חלק גדול מהבקשות האלה היו נדחות. חלק גם היו מתקבלות. לא להאמין למידע של אף אחד חוץ משגרירות אוסטרליה בישראל או מחלקת ההגירה של אוסטרליה! אין חובה להגיש מישראל בפועל.
ישנם מסמכים שיהיה קשה יותר לצרף, במידה שלא השארתם ייפוי כוח מתאים, ואז יכול להיות שהבקשה תידחה בגלל זה. בגלל זה גם נוח יותר להגיש את הבקשה עוד בארץ, אם יודעים מראש על תכנית להגיע לאוסטרליה. בגלל זה ורק בגלל זה. בקשות באינטרנט פשוט מגיעות לבד לשגרירות בישראל. בקשות מנייר יטופלו במדינה בה הוגשו, חכול להיות שהשגרירות במדינה הזו תתייעץ עם השגרירות בישראל.
-
ויזה אונליין לאוסטרליהשקד,
אם אני מבינה אותך נכון - אחדד ברשותך -
בהינתן כל המסמכים (אישורי בנק, חיסון פוליו, תעודת שחרור, עוד משהו מעבר לצילומי דרכון ותמונה?), ניתן להגיש בקשה אונליין ולציין בה שאתה נמצא מחוץ לישראל. הבקשה מטופלת על ידי שגרירות ישראל כך שאין צורך בתרגום רשמי של המסמכים בעברית.
דייקתי ?
ראיתי באתר שלהם איפשהו איזכור של תעודת לידה. האם גם היא נדרשת ?
תודה על ההתייחסות
-
ויזה אונליין לאוסטרליהבדיוק. מכיוון שבכל מקרה הבקשה היא אלקטרונית וכל המסכים סרוקים - אין בעיה להעביר אוטומטית לגוף המטפל. יותר מזה, אין צורך ״להגדיל ראש״: השגרירות מבקשת מה שהיא רוצה. לא בקשה - לא צריך. ירצו שתתרגמי מסמכים - יבקשו ממך לעשות את זה. צריך להצמד להנחיות ולעשות בדיוק מה שמבקשים - לא פחות ולא יותר.
המסמכים שציינת הם אלו הדרושים לגילאי 18-40 וזה מה שמפורט באתר שגרירות אוסטרליה. העתק תעודת לידה צריך לצרף כשמבקשים ויזה לקטינים מתחת לגיל 18. -
ויזה אונליין לאוסטרליהתיקון - בקשת ויזה אונליין מחוץ לישראל מטופלת ע"י הנציגות באותה מדינה (יכול להיות שהמסמכים מועברים גם לשגרירות בישראל אבל אני מסופק כי לא היה לנו שום קשר עם השגרירות בישראל)
ציון המיקום הנוכחי חשוב אם יחליטו על קיום ראיון אישי או בדיקות רפואיות
-
ויזה אונליין לאוסטרליהלא אתה מעביר את המסמכים, המערכת מעבירה אותם. כשאתה מעלה אישור מרופא המשפחה שלך שחוסנת לפוליו כתינוק - מה אמורה שגרירות אוסטרליה בהולנד לעשות עם הדף הזה? מה הם אמורים לעשות עם תדפיס העובר ושב שלך? הם יודעים לקרוא את זה? הדרישות האלה הן דרישות מישראלים, לא באופן כללי מכל האנשים בעולם. השגרירות בישראל היא שמעבדת את הבקשה שלך, לפחות בחלקה.
-
ויזה אונליין לאוסטרליהיכול להיות שהמסמכים עוברים לשגרירות בישראל ויכול להיות שלא.
לא היה לנו שום קשר ישיר או עקיף עם השגרירות בישראל אבל בהחלט היה קשר עם נציג של השגרירות בתאילנד, ולכן אני מניח שהכל טופל מקומית ולא עבר לישראל
-
ויזה אונליין לאוסטרליהאפשר ללכת ישר למקור ולפתור את הסוגיה:
מתוך אתר השגרירות -
האם אפשר לקבל ויזה מחוץ לישראלניתן להגיש בקשה לויזה ברוב השגרירויות האוסטרליות בעולם. אולם עדיף ומומלץ להגיש את הבקשה בישראל. ההליך הרבה יותר פשוט ומהיר. זאת מאחר והשגרירות האוסטרלית בארץ יכולה לבצע את הבדיקות הנדרשות ולאשר מידע ומסמכים בצורה יסודית ומהירה יותר לגבי אזרחים ישראלים מאשר השגרירויות בחו"ל. כמו כן ברוב המקרים השגרירויות בחו"ל מתייעצות עם השגרירות האוסטרלית בת"א לפני הנפקת ויזה לאזרח ישראלי. הליך זה יכול לקחת מספר ימים או שבועות. קבלת ויזה ראשונה ממשרדנו אינו מבטיח קבלת ויזה שניה. לכן מומלץ להתאים את מסלול הנסיעה לויזה הראשונה ולהשתמש בה בזמן. משרדנו אינו יכול לשמש צינור להעברת מסמכים ופניות מקרובים וחברים בארץ המעונינים לעזור או לתמוך בקרובים/חברים המגישים בקשות בשגרירויות אוסטרליות בחו"ל. מכתבי/מסמכי תמיכה יש להעביר ישירות למגיש הבקשה. כתובות, מספרי טלפון/פקס וכתובות אלקטרוניות של שגרירויות אוסטרליה בעולם מצוינות באתר משרד ההגירה
נוסעים הנמצאים באוסטרליה ייפנו ישירות לסניף משרד ההגירה הקרוב אליהם בכל עניין הקשור לויזות
-
ויזה אונליין לאוסטרליהדבר נוסף -
האם בקשת ויזה ל -12 חודש לגיטימית או מרעה את הסיכויים וכדאי לבקש ל 4-5 חודשים ( כדי לקבל ויזה לחצי שנה) ? וכן מה סכום הכסף המומלץ שיהיה בחשבון ?
-
ויזה אונליין לאוסטרליהא. אין שום התייחסות לויזה אונליין ב. הרבה מאוד פעמים אין קשר מוחלט בין הפרסומים הרשמיים למציאות. גם המקרה הזה הוא כך.
יש תיאוריה ויש מציאות, ומכיוון שלא את ולא אני עובדים בשגרירות אוסטרליה אין לך באמת ידע אם הויזה מטופלת ע"י שגרירות אוסטרליה בישראל, את מניחה שכן
לגבי בקשת ויזה ל-12 חודש : הכוונה לכניסה אחת ל-12 חודשים? עם דרכון ישראלי זה כמעט בלתי אפשרי. כן אפשרי לקבל לשנה כאשר כל כניסה היא 3 חודשים
כניסה של יותר משלושה חודשים בד"כ מצריכה בדיקות רפואיות
-
ויזה אונליין לאוסטרליהאני מניחה שאנשים בשגרירות אוסטרליה בתאילנד לא יודעים עברית, זה נכון. העובדות הן כאלה - כישראלי אתה נדרש להציג אישורים, לכל הפחות אישור לחיסון לפוליו. זו דרישה של החצי שנה האחרונה, בערך, כך שמה שהיה קודם לא רלוונטי. עובדה נוספת - עד להתחלת הויזות האלקטרוניות בנובמבר 2013 הסיכוי של ישראלים צעירים לקבל ויזה כשהם לא בישראל היה קלוש עד כדי אפסי. העובדה הזו היא גם מניסיון של הרבה אנשים כאן בפורום, ויותר מזה, ממידע שהגיע ממנהל מחלקת הויזות בשגרירות אוסטרליה בישראל, שהיה בקשר אישי עם עמית שניהל את הפורום לפני. קיבלת ויזה כשהיית בתאילנד - סבבה לך. עדיין, בבקשה אל תזלזל כל כך בידע שנצבר כאן בפורום.
אפשר לקבל ויזות גם עם שהיה ל12 חודשים. אם אתם רוצים, אפנה אתכם לאנשים שזה קרה להם בשנה שנתיים האחרונות. אני לא שמעתי מהם על בדיקות רפואיות. בד״כ בדיקות רפואיות קשורות יותר למקומות נוספים בהם ביקרת.
אם את רוצה לטייל 4-5 חודשים עדיף לך לבקש ויזה ל-4-5 חודשים. לא כדאי לקפוץ מעל הפופיק. עדיף לבקש משהו שהוא סביר, עם תקציב סביר ועם תכנית שנשמעת הגיונית לפרק הזמן המדובר. במציאות אפשר לטייל כמעט שנה עם ויזה עם כניסה של חצי שנה ושהיה של חצי שנה.
-
ויזה אונליין לאוסטרליההתייחסות ליתרה בחשבון שהם מצפים לראות ?
-
ויזה אונליין לאוסטרליהאין סכום ספציפי שנוקבים בו, ובכל מקרה, הבקשה נשקלת בכללותה ולא כנקודות בודדות. תקחי בחשבון לפחות 2000$ לכל חודש שהיה + עוד סכום דומה לכרטיס טיסה והוצאות נלוות. בממוצע, זה גם מה שבאמת יעלה לך טיול כזה. אני מתכוונת, אין שום הכרח שאם יש לך 40,000₪ (כ-10,000$) ותבקשי ויזה ל-4 חודשים את באמת תקבלי כזו. נניח, אותו סכום עם תיאור מסלול של סידני ומלבורן - עשוי לא לעבוד כי זה לא מסלול סביר לפרק הזמן הזה.
-
ויזה אונליין לאוסטרליהובאותו הקשר יש לי שאלה:
אם כבר קיבלתי את הויזה האלקטרונית לאוסטרליה והגשתי כבר פנקס חיסונים, יש צורך להתחסן מחדש בגלל ההסבר שהם מצרפים לויזה?
או בגלל שכבר קיבלתי ויזה אין צורך בחיסון נוסף? במשרד הבריאןת אמרו שהחיסון תקף רק ל10 שנים ואני התחסנתי לפני 12-13 שנים?
אשמח לקבל את דעתכם אני טסה בעוד מספר ימים.. תודה!
-
אין צורך להתחסן מחדשהגשת פנקס חיסונים ואישרו לך ויזה - מעולה, הם ראו מה יש לך וזה סיפק אותם. החשש של האוסטרלים זה שאת תביאי איתך פוליו, לא שתידבקי שם. לכן אין משמעות, מבחינתך, לכמה זמן החיסון תקף. אין לך סכנה לקבל פוליו באוסטרליה. הסכנה היא שאת תביאי איתך פוליו. עכשיו, א. ישראל נחשבת נקייה מפוליו. ב. זה לא בעיה שלך, הם הסתפקו במה שאת הראת להם.
-
אין צורך להתחסן מחדשאז אין צורך לחשוש?
פשוט להגיע עם דרכון וויזה בעת הנחיתה?
אין סיכוי שיבקשו שוב לראות פנקס חיסונים או משהו כזה נכון?
-
אין צורך להתחסן מחדשזה לא אמור לקרות. בכל מקרה, כדאי לך לקחת איתך פנקס חיסונים בינלאומי, וזה בלי קשר לפוליו. תסתכלי בשרשור בראש העמוד - את לא צפויה להתבקש להראות אישור. מאוד רוצה - קחי אישור.זה רק דף / פנקס.