ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טלפון ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    2273
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Gal3254657
      Gal3254657 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני נוסעת לתקופה של חודש וחצי ביפן ואשמח לעזרתכם. אני רוצה לקחת את הטלפון הסלולרי שלי ואני מעדיפה לא להשתמש בשיחות ובהודעות רגילות כי אין צורך כי יש אפליקציות שמאפשרות את זה בחינם. אני לא רוצה להסתמך רק על ווי פיי כי אם אהיה במקום בלי ווי פיי אני אעדיף שיהיה לי אינטרנט. השאלה היא האם ניתן לקנות סים שמשמש רק לאינטרנט? ואם כן מומלץ לקנות בארץ או לקנות סים מקומי ביפן? תודה רבה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

טלפון ביפן

גם לי עלה אותו הצורך ולא מצאתי אפשרות קניית סים פריפייד ביפן, כמו שעשיתי ביתר מדינות המזרח. לכן קניתי חבילת אורנג' ב 139₪ עם 1G לחודש והשתמשתי במהלך חודש וחצי בשתי חבילות. נדמה לי שמישהו כאן באתר כן הצביע על אפשרות קניית סין אבל לא למטרה שאת מעוניינת.

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

טלפון ביפן

גם לי עלה אותו הצורך ולא מצאתי אפשרות קניית סים פריפייד ביפן, כמו שעשיתי ביתר מדינות המזרח. לכן קניתי חבילת אורנג' ב 139₪ עם 1G לחודש והשתמשתי במהלך חודש וחצי בשתי חבילות. נדמה לי שמישהו כאן באתר כן הצביע על אפשרות קניית סין אבל לא למטרה שאת מעוניינת.

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

טלפון ביפן

אמנם רק התחלתי לבדוק את הנושא, אבל לפי מה שמצאתי בינתיים יש אפשרות לשכור טלפון ביפן אבל לא לרכוש סים.

• ori_ronen
              ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

טלפון ביפן

יש בשדה התעופה כל מיני דוכנים שמוכרים/משאילים כרטיסי סים כאלה או אחרים. לא ממש הצלחנו לתפעל אותם ובשביל שלושה שבועות לא ממש רצינו להתעסק בזה והשימוש בווי פיי סיפק אותנו לגמרי אבל אולי שווה לך לבדוק שם

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון