ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בדארווין

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    5694
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noamamitai
      noamamitai נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל קצת מידע על דארווין והאיזור, כרגע אנחנו קצת מבולבלות... חושבות לקחת טיסה ממלבורן לדארווין בסוף מאי ולהיות שם בערך 10 ימים. זאת תקופה טובה? מספיק זמן או שכדאי להאריך? ומה המסלול שממולץ לעשות (שמעתי גם שאולי כדאי לעשות כמו טיול מודרך כזה כי קשה להגיע ממקום למקום) הרבה שאלות וכל מידע יעזור, תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayank
        mayank נערך לאחרונה על ידי

טיול בדארווין

אנסה לענות - כן, סוף מאי זאת תקופה טובה ואפילו טובה מאוד. יש עדיין הרבה מים אבל הרוב המוחץ של הפארקים והמקומות פתוחים (כשמפלס המים גבוה מים הם סגורים בגלל נגישות + תנינים). 

מה המסלול? תלוי מה את מחפשת. באזור דארווין יש את הפארקים הכי יפים שביקרתי בהם בחיי. טבע מדהים ופראי עם מעיינות ומפלים.

המסלול "הטיפוסי" הוא טיול של כמה ימים (אני עשיתי 3) בפארקים קאקאדו וליצ'פילד.

מעבר לזה, בדארווין עצמה אין יותר מדי מה לעשות מעבר למוזיאון והגלריה של הנורת'רן טריטורי. אפשר גם לצאת לטיול יום שכל כולו תנינים - ביקור בחוות תנינים ושיט תנינים קופצים (שוב, לחובבי הז'אנר, אני עשיתי ומאוד נהניתי).

ב-10 ימים הייתי מציע לשלב גם את אליס ספרינגס. זה אמנם טיפה לחוץ ויעלה לא מעט אבל אתן כבר שם.

המסלול שאני עשיתי בזמנו - הגעה לאליס ספרינגס - טיול ב-Uluro, קינגז קניון ורכס ווסט מקדונלד (אנחנו שכרנו קמפרוואן וטיילנו ככה חמישה ימים, אפשר גם בטיול מאורגן ואז זה מקצר ל-3 ימים במחיר של ויתור על מקדולנד, שזה בסדר אם אתן לחוצות בזמן) - משם נסיעה מאליס ספרינגס לדארווין דרך מעיינות מטרנקה, דבלז מרבלס וקתרין גורג' (3 ימים בטיול מאורגן) ואז 3 ימים בקאקאדו וליצ'פילד. 

את כל זה אפשר לעשות ב-10 ימים דחוסים, או שאפשר לרווח טיפה ולעשות את זה בשבועיים (לדעתי עדיף, ככה חווים יותר ונהנים יותר).

תסתכלי באתר הזה Adventure Tours - זאת החברה שאני נסעתי איתה מאליס ספרינגס לדארווין וגם ל-3 ימים בקאקאד ובליצ'פילד. לאו דווקא חייבים לטייל איתם, אבל זה ככה לקבל רעיון על עלויות והמקומות שאפשר לבקר בהם.

• ניצן .א.
          ניצן .א. נערך לאחרונה על ידי

טיול בדארווין

תחשבו על שכירת רכב לימים שאתן בדארווין.

הייתי מדרים עד לקתרין גורג' ואדית פולס, המקומות מדהימים ולא עמוסים כמו ליצ'פילד או קקדו.

קקדו לטעמי יפהפה אבל הוא ענק וצריך להקדיש לו לפחות יומיים, מה שגם המקומות היפים באמת נגישים לרכב שטח בלבד.

ליצ'פילד פארק נגיש וחינמי שאפשר לעשות ביום אחד, בהחלט עונה על הציפיות אבל עמוס.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון