Asiatique
-
Asiatique מהמלון איסטאן מקאסןאמיר, המון המון תודה. איך נקרא שייט התעלות?אצליח להבדיל בין כל סוגי השייט שנמצאים שם?
-
Asiatique מהמלון איסטאן מקאסןאיך אני מגיעה בשבת משוק צאצוק לציינה טאון.במונית?או יש אפשרות טובה יותר?
-
עדכון ביקור מהיוםהייתי והתאכזבתי.
לא משהו מיוחד בכלל. אוכל וקניות.
לא התחברתי. חבל על הזמן והנסיעה עד לשם (רכבת עילית + שייט של 10 דקות).
-
שייט תעלות ועודמעבר לכביש בו שוכן "ארמון המלך" נמצא רציף הסירות - Tha Chang.
בכניסה לרציף ישנו דלפק ובו לצידו יושבות בחורות שישאלו אותך למחוז חפצך.
כל שעליך לבקש הוא - Canal Tour. מדובר בסיור/שייט של כשעה ב-Longtail Boat.
מדובר בסיור מעגלי בתעלותיה של בנגקוק, ובמבט שונה על מגוון החיים בבנגקוק.
משוק סוף השבוע Chatuchak רצוי להגיע לצ'יינה טאון ישירות במונית.
-
עדכון ביקור מהיוםוהגלגל הענק מה....?גם לא יפה? אוכל וקניות-את זה ניתן לכתוב על כל מקום..
-
עדכון ביקור מהיוםלי אישית המקום "לא עשה לי את זה" אפילו עם הגלגל הענק.
-
עדכון ביקור מהיוםאורן, הכל עניין של ציפיות, מה אתה מצפה שיהיה במתחם קניות? חנויות, בתי קפה ומסעדות. המתחם יפה מאד בלילה על שלל האורות שבו, השייט אליו מהווה חוויה נוספת, המקום נקי, יש אטרקציה של גלגל ענק לצפות בנוף. אם מבינים למה באים, אין סיבה להתאכזב.
-
עדכון ביקור מהיום...ה asiatique הוא כמו בילוי בקניון רק על שפת הנהר..קצת מרענן לדעתי אחרי יום
...בקניונים המרכזיים...באווריה של הנהר...
-
עדכון ביקור מהיוםאנחנו מאוד נהנינו ( היינו שם פעמיים : בזוג ואחכ עם הילדים שמאוד אהבו את השייט לשם בסירה ) . זה באמת עניין של תיאום ציפיות ... זה מתחם דומה מאוד לנמל תל אביב . מתחם של בילוי , מסעדות , אוכל וקניות ( יש גם תיאטרון הופעות קליפסו ) החנויות ברובן לא זולות ( מתחם תיירותי ) אבל זה מקום בילוי נחמד לערב באוויר הפתוח ועל הנהר . הגלגל ענק נחמד וזול אז אפשר לנסות
-
Asiatique מהמלון איסטאן מקאסןאנחנו לפני 3 שנים יצאנו מאיסטן מקסאן במונית בשעה 6 או 7 בערב לקח לנו המון זמן להגיע בגלל הפקקים וגם עלה לנו 900 באט עם מונה.חזרה בלילה 300 באט.במונית לדעתי מאוד תלוי באיזה שעה נוסעים ומה מצב הפקקים.
-
עדכון ביקור מהיוםהוא לא נהנה מה אתם רוצים בכוח לגרום לו הנאה ? האייטיק הוא עוד אחד מהחידושים של תאילנד שבעצם מעביר אותה ממדינה עם תרבות אותנטית וחיה לעוד מדינה שהיא אטרקציה תירותית מכוונת ודי בנאלית .
כל זה מסתכם באסיטיק , מקום יחסית יקר מנוכר , אבל חמוד בסך הכל , מי שמכיר אותו במיקומו הקודם ודאי יעדיף את הישן אני חושב .
-
עדכון ביקור מהיוםאם אתה מתכוון לשוק הלילה שנסגר SUAN LUM אז אני לחלוטין מסכימה - זה ממש לא דומה . ( אבל האמת שאף פעם לא הבנתי למה משווים ביניהם ואיפה נאמר שהאסיאטיק הוא היורש שלו ? הרי אין שום דמיון מלבד העובדה ששני המתחמים הם כאלו הפתוחים בשעות הערב ... )
-
שייט תעלות בבנגקוקאמיר - תודה על המידע. נשלב את שייט התעלות בתכנית.
יודע להגיד כמה עולה השייט המעגלי למשך שעה?
תודה.