טיסה לתיאלנד באוגוסט עם ילדים
-
דיון מעניין ופורה.בהמשך לתגובות של נדב, הרוזן ועמליה, בעניין פערי המחיר:
לרוב,בהתנהלות נבונה (הזמנה מראש של מספר חודשים).
השוואת מחירים נכונה =קלאס לאותו קלאס במח' תיירים, שקלול כספי של החיסכון בזמן מבחינת משך הטיסה, הבדל בין טיסות לילה לטיסות יום.
ניצול מבצעים, כרגע למזמינים בחודש מאי המחיר 699$ הזול ביותר.
ניצול חבילה כולל טיסות פנים.
אזי, גם פערי המחיר ימצאו זניחים, למרות שמדובר במוצר אחר, טיסה ישירה מול חניית ביניים (בכל החברות הטיסות הישירות יקרות יותר). -
דיון מעניין ופורה.לגבי: "מחלקת תיירים היא מחלקת תיירים! " , זה פשוט לא נכון. ואף אחד לא מנסה להטעות. אנשים מדברים מהניסיון האישי שלהם. ברור שמחלקת תיירים בטורקיש היא לא ביזנס באל על, אבל היא בהחלט ברמה אחרת לחלוטין ממחלקת התיירים באל על.
ההבדלים הם לא מינוריים, הם משמעותיים מאד.
כשבחברה אחת יש מטוסים חדישים, מערכות בידור מגוונות, כסא נוח ומקום לרגליים גם למי שמעל 1.85 מטר,
זה שונה מאד ממטוס ישן, מערכת בידור מביכה בגיוון שלה וזה בתקווה שהיא עובדת, וחוסר מקום לרגליים ברמה שפשוט לא ניתן לישון.
-
דיון מעניין ופורה.m_s אני חייבת לשאול: אתה עובד אלעל?
בהתנהלות נכונה, בהשוואה נכונה, קלאס מול קלאס, יום מול לילה..... נו באמת....
בן אדם מחליט שהוא היום שהוא רוצה לטוס לטימבטקטו בעוד חודש או בעוד שנה, הוא מרים טלפונים, נכנס לאינטרנט, מקבל הצעות מחיר ועושה השוואות מחירים.
ואז מקבל החלטה: בא לו/כדאי לו/שווה לו לטוס בקלאס W ולא P , לטוס בבוקר או בלילה, לטוס עם קונקשן או בלי וכל השאלות האחרות - ולחסוך X כסף? או לא?
אני בשנים האחרונות טסה בין פעם ל-3 פעמים בשנה לחו"ל. לפעמים זה בהתראה קצרה, לפעמים בהתראה ארוכה - תמיד בודקת בכל החברות את כל האופציות ולא קרה לי עוד פעם 1 שאלעל הייתה זולה יותר או אפילו השתוותה למחיר של חברות אחרות.... אף לא פעם 1!!!
ובפעמיים הלפני אחרונות שטסתי לתאילנד בשנה האחרונה (חוץ מלפני שבועיים) ההבדל במחיר בין אלעל ללופטנזה היה 300$ לכרטיס והאוקראינים היה הבדל של 500$ לכרטיס.
נכון, מידיי פעם אלעל יוצאת במבצעים מדהימים מעכשיו לעכשיו ואז באמת המחירים שהם מציעים מעולים. אישית אני לא יוצאת מעכשיו לעכשיו אז לא רלוונטי לגביי.
-
דיון מעניין ופורה.עמליה,
שאלתך נובעת מחוסר כיבוד דעה של האחר.
התשובה היא לא, כמו שאני מניח שאת אינך עובדת בלופטהנזה או טורקיש ומכאן הפירגון.
אינני עובד או מקורב לאל על בשום דרך.
רק לקוח שמעדיף אם ניתן לטוס בטיסה ישירה, מעדיף כחול לבן, בעל סדר עדיפויות לטובת זמן, ביטחון ובטיחות (מעל הכל) ולא למקרן סרטים או תוספת של מספר ס"מ מרווח (גובהי רק 1.79) ודי שבע רצון מהניסיון שלי אתם.
בעניין המחיר, את מתעקשת לא להבין שאם הפרמטרים במועד הזמנה זהים/דומים, אז פערי המחיר, נמוכים מאד ביחס לאלה שציינת.
אם בתאריך מסוים אזלו באל על (או בכל חברה אחרת) המקומות הזולים (לפי דירוג הקלאס במח' התיירות) ובחב' תעופה X עדיין נותרו מקומות כאלה, אז ברור שפערי המחיר יגדלו באופן משמעותי. הקו מהארץ לתאילנד די עמוס היות שאל על החב' היחידה שטסה ישירות, אז ברור שהמקומות הזולים נחטפים מהר יותר.
אבל זאת השוואה לא מייצגת או נכונה שתיתכן גם במצב הפוך בכל חברה ואינה מדד למי הזול או היקר.
את שטסה כ"כ הרבה, מצהירה שלא קרה פעם אחת שהמחיר באל על השתווה או דמה לחב' אחרות ואם כן? היית בוחרת אלעל ומוותרת על השיפור בחבילת הבידור (שאלה רטורית, שתשובתה ברורה).
אז מניסיוני וגם אחרים שהגיבו פה, לא מתנדבים לשלם מאות דולרים הפרש ובכל זאת, קרה לנו יותר מפעם אחת, שהמחיר באל על היה אטרקטיבי (שווה/זול וגם פער של 100$ לא נחשב יקר בעיני) לטיסה ישירה ופער זה, המייצג היותר שכיח.
בעניין עתות חירום ומצוקה, אין איש יודע לחזות מה יקרה ומתי.
בארץ אנו למודי ניסיון באירועים ביטחוניים שיש להם השפעה על ישראליים ברחבי העולם. אז כן, זה פרמטר מאד משמעותי, שכדאי לקחת בחשבון (ולא "שלטון פחד" והיסטריה מוגזמת).
אני די משוכנע שאלה המצויים בנפאל כרגע, היו מעדיפים חב' תעופה שתעמוד במבחן ברגעי האמת, על פני חבילת בידור משופרת.
-
דיון מעניין ופורה.m_s לא התכוונתי להביע זילזול או חוסר כבוד בדעותייך או בך, השאלה הייתה שאלה פשוטה לא צינית או סרקסטית - זה נשמע לי כאילו אתה עובד אלעל.
אני מתנצלת אם פגעתי בך על ידי השאלה

בקשר לנושא המדובר:
העובדה היא שבכל הפעמים שרציתי לטוס, ולא רק לתאילנד, ועשיתי השוואות מחירים הפערים של אלעל אל מול חברות אחרות היה גדול. תמיד "בדיוק" אזלו הכרטיסים הזולים, "בדיוק" נמכרו ככל המקומות בקטגוריות הזולות ..... אנשים לא מטומטמים, ואני לא אוהבת שחברות וסוכנים חושבים שהם יכולים לעשות ממני מטומטמת.
כמה פעמים קרה לאנשים שנתקלתם במודעה של "טיסה במחיר מדהים" וכשאתה מתקשר מסתבר לך שבדיוק, ממש ממש עכשיו כל הכרטיסים במחיר המדהים והזול אזלו אבל יש להם בכמה מאות דולרים יותר ..... טריק מוכר וידוע!
וכמו שציינתי, נכון, לא רק המחיר הוא פקטור בעיניי בבחירת חברת תעופה, גם מערכת הבידור, ומרווח הכסאות, ונוחות הישיבה, ואיכות השירות - וגם באלו אלעל נופלת מהרבה מאוד חברות אחרות.
זה בסדר שבעינייך כל הפרמטרים האלו לא נכנסים לתחשיב הסופי - אצלי כן.
ובקשר לעיתות חרום ומצוקה - כמו שאמרת אף אחד לא יכול לצפות מה יהיה איפה ומתי ואני אישית לא מוכנה לחיות בפחד תמידי ובציפייה שמשהוא נורא יקרה ואני לא עושה תוכניות לפי אסונות שיכולים או לא יכולים לקרות.
והאנשים שעכשיו נמצאים בנאפל - מה הקשר של אלעל לסיפור? למטיילים שיש כרטיס חזרה עם אלעל בעוד מי יודע כמה זמן יש פיתרון לרעידת האדמה עכשיו? יחלצו אותם מתוך ההריסות כי יש להם כרטיס באלעל? והישראלים שקנו כרטיסים בחברות זרות - אז ישראל לא תעזור להם?
בואו נשים דברים בפרופורציה, נרד לארץ ולמציאות...... כולנו בתור ישראלים יודעים שבעיתות משבר או אסונות אפשר יהיה לסמוך על המדינה שלנו שתעשה מה שהיא יכולה כדיי לעזור לנו וזה כולל את חברת התעופה הלאומית שלנו שמסובסדת ע"י המדינה -וזה נהדר ואני גאה בזה מאוד - כל זה לא אומר שאני צריכה לתת לחברת תעופה הלאומית שלי לעשות ממני צחוק בכל שאר הזמן, לעשוק אותי ולתת לי שירות ברמה נמוכה תוך כדיי ניפוף דגל ישראל והציונות בפנים שלי.
זו דעתי - וזה בסדר שיש אחרים שחושבים אחרת.
-
דיון מעניין ופורה.אני קוראת בעיון את השרשור הזה ושמחה שהוא נפתח והתרחב.
מוסיפה את השנקל שלי לטובת מתלבטי המחר

עמליה - כשקניתי את הכרטיסים שלנו מאל על עם החבילה של 3 טיסות פנים עם תאי אייר זה כן יצא לי הכי זול ממה שהיה זמין אז לתאריכים אותם רציתי (סוף יולי תחילת אוגוסט). לא היתה לי גמישות רבה מכיוון שבתי הבכורה מסיימת הקיץ יב' ונמצאת במרווח הקסום שבין הבגרויות לגיוס או קד"צ
, מה גם שהיה חשוב לי "לשחק" בצורה מסויימת עם ימי השבוע כדי להשיג מקסימום ימי טיול על מינימום ימי עבודה.האפשרות היחידה להשיג זול מזה באותם תאריכים היתה לרכוש כרטיסים לבנגקוק עם חברת התעופה האתיופית בשילוב רכישה עצמאית של טיסות פנים בחברות לואו-קוסט מקומיות, וזו כבר באמת חבילה שונה והרבה פחות נוחה - גם בגלל הקונקשן ושעות הטיסה שהאריכו את המסע בצורה די משמעותית, וגם בגלל שהבנתי שטיסות הלואו קוסט עלולות להיות כרוכות במעברים בין שדות תעופה בבנגקוק וגם יותר חשופות לעיכובים. בקיצור, חבילה הרבה פחות אטרקטיבית, במחיר שהוא רק קצת יותר זול (וגם זה לא בטוח - תלוי באיזה מחירים הייתי משיגה את טיסות הפנים).
רוצה לומר - אל על נותנת פייט במחיר באופן עקבי כאשר מתקיימים 2 תנאים: 1. זה במסגרת החבילה הנ"ל ו-2. (שהוא נגזרת של 1) - החבילה הנ"ל זמינה כנראה רק זמן רב יחסית מראש כי היא משתמשת בקלאס זול של מושבים שיש מהם כמות מוגבלת על כל מטוס. אז נכון שזה לא תמיד זמין 3-4 חודשים מראש, אבל אם מזמינים מוקדם זה כן קיים ולא נופל במסגרת הטריק שהזכרת.
לגבי נוחות הטיסה - רוב הטיולים המשפחתיים שלנו עד כה היו באל על ועברו בנעימים, הילדים אהבו מאוד את האוכל ואת המתנות הקטנות, יחס הדיילים היה מצויין. באחת הטיסות הזמנתי ארוחות ילדים לתאומים ואיכשהו רק הזמנה של אחד מהם נקלטה במערכת. הדיילת מיד הצליחה "לגרד" ארוחת ילדים גם לתאום השני, וכדי לפצות אותי על עוגמת הנפש (שאלו יהיו העוגמות שלנו
) הביאה גם לי ארוחה מיוחדת עם פנקייקס... מערכת הבידור פחות עניינה אותנו. אבל אלו היו טיסות לאירופה בלבד, אז אולי זה לא מייצג את נוחות הטיסה לבנגקוק שזה באמת סיפור שונה. אדווח כשנחזור
לגבי "אירועים ישראלים": בשנה שעברה היינו באוסטריה בדיוק כשנפל עלינו "צוק איתן" והפסקת הטיסות לישראל ע"י כל החברות הזרות. פגשנו משפחות שדי נלחצו מזה - פתאום אין להן איך לחזור הביתה... ורק אנחנו שקטים ורגועים כי טיסת אל על שלנו לישראל לא זזה אפילו בדקה. זה בהחלט נתן הרגשה טובה.
האם זה אומר שמעכשיו אצפה למקרה כזה בכל טיסה ואצמד לאל על? ממש לא. אני אמשיך לשקול ולשקלל את כל הנקודות שעלו כאן. אבל המקרה הזה בהחלט חידד את היתרון הזה, והוסיף לו משקל מסויים אצלנו לטובת אל על.
-
דיון מעניין ופורה.מבחינת אל על אני הייתי התומך מספר אחת שלהם בפורום כאן ובכל מקום אחר על פני כדור הארץ אבל גם אני נשברתי מחלקת תירים באל על היא לא מחלקת תירים ברויאל או בתורכיש מבחינתי שישרפו שתי החברות האחרונות אבל אצלם השירות בימי שלום הרבה יותר טוב
בלי חארטא נותנןם שירות עבור מה ששלימת מה שלא קורה באל על
כי הקברניט לפני הטיסה מסדר כיסאות לאשתו ואחר כך לחברים שלו
ואז הפרסר מסדר מקומות לחברים שלו
ואז הדילת הראשית מסדרת מקומות לחברים שלה וכולם לפני הטיסה עסוקים בדבר אחד לדפוק את אלה שלא מקושרים ... במו עיני ראיתי את הפרסר מקים תאילנדים מעביר אותם למקום נחות יותר ונותן את המקום לאנשי שלומו כמעט הכנסתי לו אגרוף למנוול הזה הכל נראה כמו וועד הפועל בחברה הזאת ועד שלאיהיה שינוי היא תהיה חברה בעיתית
נושא הבטחון ? מבחינתי אני לא ילד .. לא עושה עלי רושם פעם יכלתם לסובב אותו היום אני ממש לא שם, מטוסי אל על הכי מאוימים בעולם נקודה . !!
-
לא בכל מחיראוזבקיסטן פשוט מעולה ובפעם הבאה רק בחברות ערביות הם הכי מפנקים שיש ומה לעשות שאלעל זה כבר לא מותג בעיני .
-
דיון מעניין ופורה.צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים.
תקראו את הפוסט של אילן מהיום
עזרה והתייעצות למחיר טיסה