טיסה להודו בספטמבר
-
היי שלום,
אני וחברה שלי מתכננים טיסה להודו באיזור ספטמבר.
ישנן שתי אופציות לטיסה, אחת היקרה עם אל על והשנייה עם חברות זרות שהיא הרבה יותר זולה.
החברה הראשונה בהלוך היא transaero
והשנייה היא aeroflot
האם מישהו טס בעבר עם אחת החברות האלה או בכללית עם חברה שהיא לא אל על ויודע לתת ביקורת עליהן? זה יוצא לנו בערך 2000 שקל הבדל וזה המון כסף בגילנו..
בנוסף אם מישהו יכול להסביר קצת על ויזה להודו במקרה של קונקשן דרך מדינה אחרת ועל הזזת מועד טיסה בחברה זרה שהיא לא אל על זה גם יעזור ממש....
תודה רבה לעוזרים!
-
טיסה להודו בספטמברעוד שאלה ששכחתי.. האם אפשר להכנס להודו רק עם כרטיס הלוך ולקנות כבר שם כרטיס חזור?
-
טיסה להודו בספטמברהי ענבר
לאן בהודו את טסה?
אם זה למומבאי אז כנראה שאל על הכי נוחים (טיסה ישירה) אם גם יקרים יותר.
אם זה לדלהי אז ההפרש נכון לאתמול בין אלעל לאירופלוט היה כ200 דולר שזה לא מבוטל אבל אלעל ישירה.
פלייאיסט המליצו לי על קטאר איירוויז דרך לרנקה (עם ארקיע) ודוחא במחיר כמעט זהה לאירופלוט.
לידיעתך
-
טיסה להודו בספטמבראנחנו בדיוק עברנו את ההתלבטות הזאת ואני אגיד לך את הרשמים שלנו.
קודם כל- הטיסה של אל על היא ישירה למומבאיי ולא לדלהי.
הטיסות של טרנסאיירו הן זולות משמעותית אבל צריך לקחת בחשבון כמה דברים:
1) היו שמועות על פשיטת רגל ועל עזרה שהחברה קיבלה מהממשלה הרוסית וכרגע הם במצב טוב- יכול להיות שזה שטות יכול להיות שלא קחי לתשומת לבך.
2) שימי לב שבחלק מהטיסות שלהם צריך לעבור שדה תעופה.
הטיסות של אירופלוט יותר יקרות מטרנסאיירו אבל יותר מנמוכות מהדרג הבא, צריך לשים לב לקונקשן מאוד ארוך של בערך 13 שעות בהלוך (סך הכל סדר גודל של 24-25 שעות טיסה מקצה לקצה ) וקונקשן דיי קצר (שעה ורבע אם אני לא טועה) בחזור.
אנחנו בסופו של דבר מצאנו טיסה של סוויס עם קונקשן דיי קצר בציריך ככה שזמן ההגעה הוא באיזור 13-15 שעות וזה עלה 80 דולר יותר מאירופלוט.
אפשר למצוא גם דרך kayak.com.
בהצלחה!!
-
טיסה להודו בספטמבראנחנו טסים בספטמבר הקרוב לדלהי והיו לנו את אותן התלבטויות.
על טרנסאיירו ויתרנו בגלל מעבר בין טרמינלים וגם בגלל מצבם הכלכלי.
נשארה לנו התלבטות בין אירופלוט עם קונקשיין של 13 שעות בהלוך, סוויס בשיתוף לופטאנזה עם קונקשיין רגיל וטורקייש.
את טורקייש פסלנו בגלל התנהגותם בקיץ האחרון, ונשארה התלבטות בין סוויס לאירופלוט.
הבחירה באירופלוט היתה בגלל המחיר ובגלל הקונקשיין הארוך שמאפשר על הדרך יום טיול במוסקבה.
ראה שירשור שהעלתי בנושא