ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אזהרה מפני עמרי בפאיה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    8
    1811
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אין לי כאן רצון להשמיץ אף אחד, מדובר בעובדות. לא משנה לי מה אדון עמרי מרוויח מהיט או מה הוא תורם לו. אני יודעת לאשורו דבר אחד בטוח - אני הגעתי לפאיה לפני 3 חודשים, לא עברו 10 דקות מרגע הגעתי וריח סיגריות חריף ``הודיע`` על בואו של עמרי. שמעתי על היט לפני כן, אך לא על עמרי או על ההוסטל שלו. עמרי ניגש אלי ובלי לחשוב פעמיים התחיל לדבר איתי בעברית, הוא היה מאוד נחמד ושאל אם אני צריכה עזרה בלהכיר את המקום או בלמצוא מקום לישון... די היה לי ברור שהוא לא עושה את זה מתוך אהבה לזולת ורצון לעולם יותר יותר טוב. מכיוון שלא הכרתי אותו, סירבתי לו. מכאן התחיל הסיוט. האדם הזה, פשוט מאוד התחיל לעקוב אחריי לכל מקום במכונית שלו. הוא המשיך להציק לי, למרות שאמרתי לו שיפסיק לגעת בי, הוא המשיך לגעת וניסה לתרץ תירוצים שכל אחד יש לו את הספייס האישי שלו ושטויות אחרות שכנראה ילד בן 12 שגר כמה שנים בניו זילנד חושב שעובדות על בחורות ישראליות. עמרי הוא בחור גדול פיזית ודי מרתיע... זה רק הפך את כל החוויה למשהו סיוטי. אמרתי לו שיש לי חבר שאמור היה להגיע לשם, דבר לא עצר אותו... הוא המשיך לעקוב אחרי והמשיך להתקרב ולגעת. לרע המזל וכנראה שחוק מרפי אכן כן פועל, לא היה מקום בשום הוסטל בפאיה, אומנם העונה לא הייתה בוערת אך העיירה הייתה מלאה... נאלצתי להמשיך להוסטל של עמרי. אני חייבת להודות שאני כנראה באמת לא גאונה, הייתי צריכה פשוט להמשיך הלאה... אבל אין חכם כבעל ניסיון ומה שעברתי שם, זו לא בדיוק חוויה שחושבים שאפשר לקבל במקום קסום כמו ניו זילנד. המקום שלו הוא מקום מקסים ויפייפה... מבודד עם נוף מדהים. ההוסטל עצמו בנוי בצורה מאוד ``מעניינת``. יש את הקומה שבה הבנים נמצאים למטה ויש את הקומה שבה הבנות נמצאות... הבנות ועמרי כלומר... אני לא ארחיב מעבר לכך שהוא המשיך לנסות לגעת ולהכנס איתי למיטה למרות שאמרתי לו בפירוש ``תעזוב אותי``. ברחתי משם לאחר לילה סיוטי שלא הצלחתי להרדם בו. הייתי בטוחה שזה היה מקרה יחיד. ואז פגשתי עוד כמה בנות שלא אנקוב בשמן כאן. הן עברו את אותה חוויה בדיוק. אנשים, במיוחד בנות אני מניחה... אל תתקרבו לשם ! פאיה עצמה היא נחמדה אבל לא אטרקציה מדהימה (הדבר היחיד שיש שם זה ``החור בסלע`` שהוא די משעמם ובקשר לחופים המדהימים... יש עוד הרבה כאלו צפונה יותר. הסיבה העיקרית שאני כותבת את זה ומפרסמת את המייל שלי, היא פשוטה מאוד, אני רוצה שאנשים נוספים שעברו את אותה חוויה יצרו איתי קשר ואני רוצה להגיש תלונה נגדו בניו זילנד. כבר יצרתי קשר עם כמה בנות ובתכלס, לא צריך יותר מבן אדם אחד בשביל תלונה, אני פשוט רוצה כמה שיותר עדויות לדבר הזה. יש לי כמה קשרים בניו זילנד עצמה שיעזרו לי בעניין, מה שאני צריכה כעת - זה את העדויות שלכם. ואם עמרי קורא את זה וחושב לנסח לי תגובה בשלושה עמודים, אני אחסוך לך את האנרגיה כעת, שום דבר ! אבל שום דבר לא יגרום לי ולאחרות לרדת מהעניין הזה ! שלכם בכבוד רונית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • orlando2020
        orlando2020 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לבחורה הזו...
        תזהרו ממנו... הוא תחמן!!!! באמת באמת שלא מרצון להרע לו אלא מרצון למנוע לאנשים מצב שהיול נהרס, אל תתקרבו אליו... הוא תחמן, הוא יגרום לכם לזרוק כסף על שטיות... יספר לכם אגדות!!! בגלל זה דרך אגב הרבה מחברי ההיט עזבו אותו(לא לפני שהוא התקשר וצרח עליהם בטלפון!!!) מה שהוא מארגן או לא מארגן זה זכותו... אבל בבקשה תחשבו פעימיים לפני שאתם מתקרבים אליו... ובבקשה לא לבלבל או לקשר אותו ליוסי מפנגרו... רועי
        • noam600
          noam600 נערך לאחרונה על ידי

אזהרה מפני עמרי בפאיה:Re
          אכן מדובר בטיפוס די מגעיל שמוכן לעשות הכל, אבל הכל, כדי שתשארו באכסניה שלו כמה שיותר. הוא משתמש בשלל מניפולציות והבטחות על כך שיסדר לכם עבודה באזור או יעזור לכם בכל דבר שתרצו, העיקר שתשארו אצלו. אנחנו ברחנו אחרי לילה אחד. נועם
          • common
            common נערך לאחרונה על ידי

מסכים בהחלט
            לי היה דווקא מקרה אחר. כשהייתי אצלו ישנו בחדר לידי שני מבוגרים, ובבוקר האישה החליקה ליד הדלת וכנראה שברה את הרגל. התחלנו לחפש את עמרי, בינתיים אמרתי לבעלה שייקח אותה לבית החולים באוטו שלו וזהו. פתאום עמרי התעורר, ובמקום לגלות עירנות ודאגה לישראלים במצוקה הוא התעקש קודם לשתות את הקפה שלו... מה לעשות? הרגלים קשה לשנות. אחר כך הוא הסביר בעצלתיים לבעלה של האישה איך מגיעים לבית החולים. באותו יום למדתי לראשונה בחיי מה זה באמת ``הישראלי המכוער``.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

עוד כמה זמן.....
              יקח לעמרי לענות????
              • sana
                sana נערך לאחרונה על ידי

גם לי היתה תקרית איתו
                אמנם לא בגוון של הטרדה מינית, אבל בהחלט הטרדה... בטיול הראשון בנ``ז, לפני 7 שנים, הגעתי לאכסניה שלו במטרה להחליף ספרים (לנתי, למזלי, במקום אחר), והוא פשוט ``התעלק`` עלי עם ההרצאות שלו, ובצורה די תקיפה פשוט לא נתן לי ללכת במשך מעל לשעתיים... הוא דבר באופן תוקפני, הרים את קולו, האשים ובכלל - התייחס בצורה די מזעזעת אלי ואל מישהי נוספת שהיתה איתי (לא ישראלית). אז הוא עוד היה נשוי, ומוניק ניסתה להרגיע אותו. הטעות שלי - שלא עזבתי מייד את המקום, אלא ניסיתי לעמוד על דעותי... בדיעבד - הייתי צריכה להבליג וללכת. זה היה נגמר הרבה יותר מהר...
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

עוד כמה זמן.....:Re
                  אם אפסים - לא עונים. לפחות את זה עמרי קולט. שמחה שצירפתם/ן את הדעות והמחשבות בעניין.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

אזהרה מפני עמרי בפאיה:Re
                    כן מדובר בבחור חרמן שלא ממש מסוגל לשלוט בעצמו. הבנתי שהוא מתחיל עם כל בחורה אפשרית אבל כשאני אמרתי לו ``לא``- הוא לקח את הרגליים והלך. למזלי
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון