פריז- משדה התעופה למלון
-
אחרי שקראתי כל מיני טיפים פה באתר אני עדין בבעיה... החבילה שאנחנו לוקחים לפריז לא כוללת העברות משדה התעופה למלון וההפך. לפי מה שהבנתי מאד נפוץ לקבוע כמה ימים לפני עם נהג כלשהו שיאסוף אך הדבר לא אמין, והם נוטים להבריז. ולכן מס` שאלות... האם יש דרך זולה יותר (35 יורו זה די הרבה לכיוון אחד) להגיע משדה התעופה למלון.. ברכבת/אוטובוס או שהדבר מסורבל ולא ממולץ. האם יש נהג אמין כלשהו שאפשר לקבל עליו המלצה + מס` טלפון, אך לא צריךלמסור לו מס` כרטיס אשראי (כפי שראיתי בחלק מהאתרים). תודה לכל העונים... -
על איזה נמל תעופה מדובר...ואיזה מלון, תאמרי את שם הנמל נכנס לאתר שלהם ונבדוק כיצד ניתן להגיע בדרך הנוחה והזולה לבית המלון. דודו -
על איזה נמל תעופה מדובר...:Reנמל תעופה שארל ד`גול, מלון- LA HAVANE -
על איזה נמל תעופה מדובר...:Reאם אתה נוחת בשעות היום בין 06.00 ל23.00 לוקחים את הRER לתחנת רכבת גאר דה נורד, ומשם על המטרו לתחנה הקרובה למלון- מרחק של 2 תחנות נדמה לי(עשיתי את הדרך הזו ברגל פעם אחת) ממש קרוב. -
נדמה לי כי צריך לקחת ...מטרו קו 4 מתחנת הרכבת גרה דה נורד [Gare du Nord] לכיוון - Porte d`Orléans לרדת בתחנת הרכבת Gare de l`Est שם לקחת מטרו קו 7 לכיוון Mairie d`Ivry/Villejuif-Louis Aragon ויורדים בתחנת המטרו Cadet. נדמה לי שמחיר נסיעה ברכבת 8.10 יורו דודו
תחבורה למלון LA HAVANE
מפת המטרו של פריז -
על איזה נמל תעופה מדובר...:Reבהמשך ליונית - המלון ממוקם ליד תחנת cadet שזה על קו המטרו הורוד אבל אם יורדים בגארד דה נורד מקו rer b זה מרחק הליכה של כ 600 מטר -
על איזה נמל תעופה מדובר...:Reהלכתי את זה ברגל...זה בטוח לא היה מרחק גדול מאד (עם מזוודה וילדה ואיש אחד שאמר לי שהמלון מייד מעבר לפינה....רק שכח לספר שיש עוד חצי ק``מ עד הפינה הזו). -
נדמה לי כי צריך לקחת ...:Reאם כבר הלכת על הדרכה מדוייקת אז עדיף לנסוע עוד קצת בrer הכחול משארל דה גול עד לתחנת Châtelet Les Halles ומשם לקחת את המטרו הורוד עד לתחנת cadet . לפעמים עדיף לנסוע עוד שתיים שלוש תחנות אבל לחסוך החלפה של עוד מטרו שזה גם יותר זמן וגם הרבה יותר מדרגות..... בברכה הג` מוס -
נדמה לי כי צריך לקחת ...:Reאם הייתי יודע שתחנת הרכבת Gare de l`Est היא בעצם Châtelet - Les Halles אז הייתי רושם זאת אך בינתיים אין אני מתמצא בפריז (-: -
ספרתי לפחות 800 מטר ( - :מתחנת הרכבת גרה דה נורד ונדמה כי תחנה זו נגישה יותר אם הולכים ברגל על רחוב RUE LA FAYETTE שמונהמאות מטר עד קילומטר ואז תפגשו ברחוב RUE DE TREVISE מצד שמאל שלכם. מס` 44 יוצא ממש בפינת הרחובות RUE DE TREVISE עם RUE BLEUE . לגבי המפה שהוספתי פשוט הקלידי את שם הרחוב . בהצלחה נ.ב. לא לשכוח לקחת מזוודות טרולי [גלגלים] ולבדוק שאכן הגלגלים מתגלגלים (-:
מפה אינטרקטיבית של פריז -
נדמה לי כי צריך לקחת ...:Reאיזה סלט של תחנות וקווים... זו ממש לא אותה תחנה - זו תחנת גאר דה אסט וזו תחנת מטרו של שאלט לז האל לגופה של שאלה משדה התעופה CDG על קו RER קו B (להלן הקו הכחול) נסיעה לפריז כאן כמה חלופות *להגיע לגאר דה נורד,לרדת וללכת ברגל (מרחק הליכה של מאות מטרים -הלכתי באופן אישי ) **להגיע לגאר דה נורד לרדת מהRER להחליף לכל מטרו שנוסע לגאר דה אסט ולעלות על קו7 (להלן הקו הורוד) עד תחנת cadet ***לרדת בגאר דה נורד וללכת ברגל במעבר התת קרקעי (מעברים בין תחנות מטרו ורכבת) לpoissonniere המלון נמצא למעשה ``בין`` שתי תחנות המטרו הנ``ל. ****להמשיך עם RER קו B עד תחנת chatlet les haalles ושם לעלות על קו 8(הורוד)עד אחת מהתחנות קאדט או פויסיונר. אבל ממילא השואל לא חזר לראות את התשובה:)) -
נדמה לי כי צריך לקחת ...:Reהאמת היא שראיתי את כל התשובות ובאמת קצת התבלבלתי... אבל לצערי בשעות האחרונות הטיול לפריז בוטל בשל חוסר מקום בטיסה והיעד שונה לברצלונה.... תודה בכל מקרה לכל העונים, ואת הטיפים אני אשמור לפעם הבאה שנסע (והפעם נזמין מראש
-
נדמה לי כי צריך לקחת ...:Reואם תוכל וותר על המלון הזה, לא משהו בלשון המעטה.