זמן נהיגה מלונדון לפריז
-
שלום, האם מישהו יכול לומר לי (מנסיון) כמה זמן יקח לי לנהוג מלונדון לפריז? (בהנחה שאני לוקח את המנהרה) אני מתכוון לזמן בפועל כולל הכל, מרגע היציאה עד ההגעה. תודה! -
זמן נהיגה מלונדון לפריז:Reהמעבר במנהרה עצמה, מפוקסטון לקאלה, לוקח 35 דקות. אתה צריך להיות שם זמן מה לפני מועד יציאת הרכבת שאליה הזמנת, כמובן. להגיע מלונדון לפוקסטון.... תלוי מאיפה בלונדון, כמובן, אבל צריך לקחת בחשבון כשעתיים. ושוב, תלוי לאן אתה רוצה להגיע בפריז אבל בערך שעתיים ו3/4 מקאלה. וכל זאת, אם אתה נוהג ברכב שלך. אם זה רכב שכור, אז אתה צריך לוודא שמאשרים לך לעבור ליבשת, וכן לשקול אם כדאי לך לנהוג ברכב אנגלי ביבשת. -
זמן נהיגה מלונדון לפריז:Reאם זה רכב שכור אז פשוט עליך לשנות את תוכניותך. חברות ההשכרה דורשות סכומים גבוהים מאד על העברה ליבשת ומנסיוני זה פשוט לא מעשי. אם הרכב שלך אז ראה התשובה של נועה בקשר לזמנים. אני לא יודע אם אתה מודע למחיר המעבר, אבל זה לא זול בכלל. -
זמן נהיגה מלונדון לפריז:Reסליחה, אבל למה בכלל לנהוג מלונדון לפריז? אם מדובר על טיול בשתי הערים האלה, אין צורך ברכב בכלל, לא בהן עצמן, כי יש תחבורה ציבורית מצויינת והנהיגה והחניה לא קלות, ולא ביניהן, כי יש רכבת.