הגעה מבריסל לאנטוורפן
-
אני מגיע לשדה התעופה בבריסל וצריך להגיע לאנטוורפן. האם יש רכבת משדה התעופה בבריסל לאנטוורפן -
הגעה מבריסל לאנטוורפן:Reלפי זכרוני צריך לנסוע לבריסל ומשם לאנטרוופן ולא ישיר....משדה התעופה הייתי שם ב2001 ואני גם סוף החודש הזה אהיה שם....וזה מה שעשיתי אז .... אבל יש וזה בוודאות אוטובוס ישיר לאנטרוופן שזה גם משהו שיכול להיות כאופציה....אם מתאים לך -
יש אוטובוס משדה התעופהישירות לאנטוורפן. ראה בקישור. השדה נמצא בין שתי הערים ונראה לי שחבל לעשות את הדרך לבריסל כשאפשר ליסוע ישירות משם לאנטוורפן. מלבד זאת, עצם הקירבה של השדה לאנטוורפן אומרת לי שמונית גם אופציה (אני מקווה שהיא עולה לא יותר מ-50 יורו). התחנה הסופית היא בקייזרלאי, הרחוב שמחבר בין תחנת הרכבת לבין רחוב הקניות המרכזי, המייר. נקודה מאוד מרכזית.
אפשרויות הנסיעה מהשדה בבריסל
החברה המפעילה את שירות האוטובוסים -
הגעה מבריסל לאנטוורפן:Reכמו שכתבה לך קרן, יש אוטובוס של brussels airlies. יוצא כל שעה עגולה. אחרון ב 11 בלילה. מחיר 8.5 יורי כמדומני, זמן נסיעה כ 40 דקות או יותר (תלוי בתנועה). לאחר לקיחת המזוודות שעוברים את המכס, פונים ימינה לקצה של הטרמינל . יש מעלית. יורדים לקומה 0. זוהי הקומה של האוטובוסים. צא החוצה. תראה שלושה מסלולים מולך של אוטובוסים . האוטובוס לאנטוורפן נמצא בקצה של המסלול האמצעי. השילוט היחיד זה איזה שלט קטן כחול שנמצא על עמוד נייד (הכוונה עמוד בגובה מחר וחצי שניתן להזיז אותו) אפשר גם ברכבת. זה אומר נסיעה של כ 20 דקות לבריסל ואז עוד כ 50 דקות. המחיר דומה לאוטובוס.