כרטיסים לפארקים באורלנדו
-
במסגרת טיול לארהב עם בן ה-13 שלנו, נשהה באורלנדו 5 ימים. מלו ורכב יש. שמתי לב שהכרטיסים באתר של הפארקים הגדולים יקרים. היכן ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים והאם כדאי מראש?
-
כרטיסים לפארקים באורלנדובאורלנדו יש שתי רשתות פארקים עיקריות: Disney ו-Universal.
הדרך היחידה שאני מכיר, להוזיל משמעותית את מחיר הכרטיס ליום הוא ע"י רכישת כרטיס רב יומי ברשת פארקים אחת. תעריפי הכרטיסים וגובה ההנחה משתנים כל העת, אך בפעמים שאני בדקתי, החל מכרטיס ל-4 ימים ההנחה כבר משמעותית.
הבעיה של רובנו היא שאנו רוצים מיקס של פארקים משתי הרשתות ואין באורלנדו כרטיס כזה והתוצאה היא שבכל רשת אנו מבלים מספר מועט מדי של ימים מכדי שההנחה של כרטיס רב-יומי תהפוך למשמעותית.
גם אם יש לכם כרטיס לאומיקארד, תוכלו לצרפו (בחינם בשנה הראשונה וניתן לביטול אח"כ) למועדון ממסי ולקבל שם כרטיס SYC&S של ה-AAA. במשרדי ה-AAA ניתן לקבל כרטיסים רב-יומיים מוזלים עוד יותר, אבל זה כרוך בלהגיע לשם בשעות פעילות המשרד. ברשת Universal ניתן היה לקבל את הנחת AAA (10%) גם בקופות הפארקים שלהם.
לפעמים ניתן להשיג כרטיסים מוזלים ברשתות חנויות גדולות מסוימות, אך שם ההנחה איננה משמעותית. לכרטיסי מוזלים מאוד בחנויות או דוכנים הייתי מתייחס בחשדנות, כי הכרטיסים כיום מזוהים אלקטרונית כולל טביעת אצבע של בעל הכרטיס.
ובלי קשר לתעריפים, כדאי לציין בקופה שהילד חוגג יום הולדת ואז הוא יזכה לקבל סיכה מיוחדת ובכל מיני מקומות בפארקים, דמויות ואנשי צוות יברכו אותו ב-Happy Birthday, דבר שיוסיף לחויה שלו.
-
כרטיסים לפארקים באורלנדו -
כרטיסים לפארקים באורלנדואנחנו קנינו דרך חבד הכרטיסים היו יחסית מאוד זולים ועשינו מחקר
הנה האתר שלהם:
chabadofsouthOrlando.com
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות