עזרה לגבי גודל רכב רצוי
-
שלום, מקווה לעזרה בעיקר של בעלי ניסיון בנסיעה עם משפחה דומה לשלי.
אנחנו משפחה של 2 מבוגרים ו3 ילדים בגילאי 8,5 ושנה שמתכננים לנסוע באוגוסט ל11 ימים להולנד לטיול 2 כוכבים.
נגיע עם 2 בוסטרים קטנים וסלקל לתינוקת, מזוודה גדולה, מזוודה קטנה, תיק גב, 2 תיקים קטנים ועגלת תינוק מתקפלת (ללא אמבטיה או משהו כזה).
רוב הזמן הציוד יהיה במלון אבל 3 פעמים נצטרך לנסוע עם כל הציוד ברכב.
איזה סוג רכב הייתם לוקחים?
רכב סטיישן דוגמת קיה סיד סטיישן - 950 ש"ח (1250 עם GPS)
רכב כדוגמת Kia Carens (מיקרו ואן?) - 1350 ש"ח עם GPS
קומפקט SUV כמו Kia Sportage ב2100 ש"ח עם GPS
מיני ואן לדוגמא פג'ו 5008 ב2200 לא כולל GPS
במה הייתם בוחרים?
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויאני הולך על 5008
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויהמחיר ממש טוב.
אםשר לשאול באיזו חברה והאם כולל ביטול ביטול השתתפות עצמית ?
תודה
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוידרך הייטק זון, מנוע חיפוש rentalcars.com וההשכרה היא מDOLLAR
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויאנחנו אוהבים לקחת קומפקט SUV ולא זקוקים ל7 מקומות ישיבה על 5 אנשים, כל עוד הרכב מרווח. זו דיעת מיעוט בפורום.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויהכלל שלי שאני תמיד חוזר עליו הוא X+1
בקיצור 5008 . כשתסעו עם המזוודות ישבו 3 בספסל האחורי ובשאר הנסיעות הילדים לא יושבים צפוף וכולם נהנים מזה (בעיקר ההורים...)
אגב אנחנו 6 נפשות ותמיד לוקחים רכב של 9 מקומות.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוי5008
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוי5008 יהיה מתאים לכם אבל:
Kia Carens יכולה להתאים
(לפי כמות המזוודות שרשמתם)
תיזכור שמדובר ברכב מייצג ולא מתחייבים על הדגם הספציפי
מצורף צילום של השוואת מימדים
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויתודה רבה, ההשוואה שהראית לי שמה אותי בפרופורציה הנכונה.
אלך על הקארנס, בכל זאת הבדל מאד משמעותי במחיר
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויעמיר,
ככל הרכב יותר גדול - שיוכל להכיל את כמות המזוודות, וכדי שיהיה לכם יותר נוח.
מנסיון של בעל משפחה זהה בדיוק לשלך. ולאחר טיולים לא מעטים בחו"ל.
אני לא אומר שתלכו על ואן, אבל המינימום של המינימום הוא רכב 7 מקומות.
ה 5008 עונה על הדרישות הללו.
קח בחשבון שלעיתים (אפילו ברוב המקרים) - לא תקבל את הרכב שבאמת הזמנת אלא משהו דומה.
לא הייתי פוסל גם את הפג'ו פרטנר או את הסיטרואן ברלינגו.
אני לא מבין למה אתם לוקחים אתכם את הבוסטרים מהארץ. כל חברת השכרה מספקת את הבוסטרים. זה אמנם עולה כסף, אבל שווה את זה. מה אתם צריכים להיגרר עם השלשה האלו (שתמיד מעצבן להרים אותם) מהבית לשדה, ומהשדה לתחנת ההשכרה - וכל זה עם שלשה ילדים.
אני תמיד לקחתי בחו"ל. והם תמיד היו במצב מעולה.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויאני מסכים עם ציידת ערפדים. את המזוודות סוחבים רק פעמיים, ומרבית הנסיעות בטיול כוכב קצרות יחסית.
אני לוקח תמיד רכב סטיישן, בהולנד קיבלתי פיז'ו 308 CW והסתדרנו מעולה. גם אנחנו זוג +3 אגב.
ברור שגדול יותר = נוח יותר לרוב, אבל צריך גם עלות-תועלת וכמובן צריך שיתאים לצורך אך גם לתקציב.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויבנוגע לבוסטרים, אנחנו תמיד לוקחים איתנו.
טירחה לא גדולה חיסכון גדול.
הקיה מוגדר 5+2 כמו ה 5008 צריך לבדוק מה הסיבה להבדל במחיר.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויהאם יתכן שההבדל במחיר הוא בגלל שהזול הוא בסוכנות DOLLAR והיקר יותר ביורופקאר? ראיתי שחוות הדעת על דולר נמוכות באופן משמעותי
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוי12 יורו לבוסטר ליום זה מחיר מטורף. הטרחה בלסחוב 2 בוסטרים קטנים היא לא גדולה. אפילו להכנס לסופר ולקנות בוסטר יותר משתלם מאשר לשכור
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוימחירי ההשכרה שנתת נראים Too good to be true, אז נכנסתי לאתר של דולר, ואכן - שים לב לאותיות הקטנות! לכאורה התשלום כולל ביטוח, אבל באותיות הקטנות כתוב שיש לך השתתפות עצמית בנזק - 1000 אירו. כדי להוריד את ההשתתפות העצמית ל-100 אירו צריך להוסיף עוד 18 אירו ליום. זה אפילו לא ביטול השתתפות עצמית, אלא רק הנמכה משמעותית.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוינכון שהמחיר כולל השתתפות עצמית, אבל ניתן להוסיף 32 ש"ח ליום ואז אין השתתפות עצמית ובנוסף יש כיסוי לכל הרכיבים כגון צמיגים, שמשות וכו'.
את התוספת נותנים באתר של carrentals.com, לא של Dollar
אז אם נוסיף 350 ש"ח, זה יוצא כ-1600 ש"ח לקיה קארנס ל-11 יום, עדיין מחיר אטרקטיבי, לא?
-
עזרה לגבי גודל רכב רצוילדעתי המחיר דיי טוב.
כמובן חשוב ולבדוק מול כל האתרים,גם בדיקה טלפונית בכדי לקבל הנחות שונות
של מועדונים,כרטיסי אשראי וכו...
חשוב לעשות את השלמות הביטוחים.
-
עזרה לגבי גודל רכב רצויאם המחיר אכן כולל את כל הביטוחים וביטול השתתפות עצמית אז הייתי רצה בעצמי להזמין. למה אתה חושב שנכנסתי לבדוק?

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות