ויזה לאתיופיה - מידע עדכני
-
שלום לכל המטיילים!
אני כרגע בקניה ומתכוון להגיע לאתיופיה בסוף אוגוסט / תחילת ספטמבר.
הבנתי שדברים השתננו מאז הביקור האחרון שלי במדינה באוקטובר ושכעת ויזה עולה 50 דולר במקום 20.
אלא שהבנתי שגם משך הויזה השתנה ולפחות לפרק זמן של מספר חודשים בתחילת השנה, לא ניתן היה לקבל ויזה ליותר מ - 30 יום.
אשמח לקבל מידע עדכני ממטיילים שנכנסו לאתיופיה במהלך החודשיים האחרונים ויכולים לאשש את המידע שדליתי עד כה לפיו המצב חזר לקדמותו וניתן שוב לקבל ויזה לשלושה חודשים עם הנחיתה בנמל התעופה בולה באדיס.
במידה וכן - האם מחזיקי דרכון ישראלי משלמים 50 דולר או שמא הסכום שונה?
בהזדמנות זו - אשמח לקבל מידע ממטיילים שהתנסו בהארכת ויזה באתיופיה לאחרונה. כיצד עובד התהליך, האם הוא מתבצע בקלות? אני מתכנן להישאר במדינה לפרק זמן של ארבעה - חמישה חודשים במידת האפשר כמובן.
תודה רבה ושבת שלום !

-
ויזה לאתיופיה - מידע עדכניhi
sorry for the english - no hebrew keyboard

we visited ethiopia in last MAY and got a visa for 3 months for 70 USD at the aitport.
smile to the VISA lady and tell you are travelling for 3 monthes, mention continuing to another place / departure date...
good luck
-
ויזה לאתיופיה - מידע עדכניתודה רבה אביאל.
אם כך אני מבין שהויזה לשלושה חודשים היא אכן 70 דולר...
מוזר במשך תקופה ארוכה הם גבו 20 דולר בעוד שהמדינות השכנות גבו 50 ועכשיו הם כנראה רוצים להחזיר את הדולרים האבודים ולסגור את הפער.
האם שאלו אתכם אם אתם רוצים ויזה לשלושה חודשים? לפי מה שזכור לי שואלים לכמה זמן אתה רוצה את הויזה.
מקווה שלא יהיו שינויים נוספים עד שאגיע

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות