ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציוד לטיול

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    4191
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sharonshaked
      sharonshaked נערך לאחרונה על ידי

היי ח'ברה, אני מתכנן לנסוע לאוסטרליה באמצע יולי ועכשיו אני רוצה להתחיל להתארגן על ציוד. אשמח אם תעזרו לי בזה: תרמיל(איזה חברה הכי טובה? איזה סגנון התאים לכם? מה הכי כדאי) ביגוד מיוחד( צריך? איזה?) שמעתי על הכרטיס סים של המטייל(כדאי? איך זה הולך?) ציוד קאמפינג(לא יודע אם אשתמש בזה בכלל,כדאי?איזה?) עוד משהו שעולה לכם בראש.. כול דבר. אני מתחיל מקווינסלנד ביולי( אם זה משנה מבחינת ביגוד שצריך לאיזור בתקופה הזו..) תןדה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

ציוד לטיול

הדבר הראשון שאתה צריך הוא להגדיר מה סגנון הטיול שלך. אם אינך יודע אם תעשה קמפינג או לא, אם אתה מטייל לתקופה ארוכה או קצרה (אולי בכלל אורך וסגנון הטיול מאפשרים נסיעה עם מזוודה?), אם מתוכננים טרקים ארוכים או לא וכן הלאה, באיזה חלק של אוסטרליה אתה מטייל - איך אפשר להמליץ?

לגבי תרמילים: אי אפשר להמליץ על דגם X ושזה יתאים לך. לכל אחד מתאים תרמיל אחר. לי יש תרמיל כבר יותר מ-15 שנה שהוא מעולה עבורי, וכשניסיתי להשאיל אותו לאח שלי הוא היה לו ממש לא נוח. לכל אדם יש מידות גוף אחרות ונוחות אחרת. צריך ללכת לחנות ולמדוד.

• sharonshaked
          sharonshaked נערך לאחרונה על ידי

ציוד לטיול

טיול תיירות ,תרמילאות רק בקטע של קווינסלנד\ מטייל גם במלבורן וסידני

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

ציוד לטיול

אם אתה רוצה עצות אתה חייב קודם כל לדעת מה אתה מחפש. קווינסלנד זה מקום, זה לא אופי של טיול. זה לא עונה לשאלה של האם תעשה טרקים, האם תצטרך ציוד קמפינג או האם תוכל לנסוע עם מזוודה. אפשר לטייל הרבה יותר מסוג טיול אחד בקווינסלנד.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון