קריסטצרץ לדאנידין
-
אשמח לקרא המלצות לטיול ברכב שכור של 4-5 ימים מקריסטצרץ לדאנידין באמצע אוגוסט - אתרים מעניינים באזור, אטרקציות וכו'.
-
קריסטצרץ לדאנידיןהייתי ממליצה על נסיעה להר קוק ליומיים ומשם לדונידין וחצי האי אוטאגו המקסים.
בקוק יש מסלולי הליכה נחמדים (הוקר ואלי, קיאה פוינט), ובאוטאגו יש צפייה בפינגווינים ובאלבטרוס. ויש מסלול הליכה נחמד לחוף נחבא.
אבל השאלה אם מזג האוויר בכלל מתאים לזה. אוגוסט זה שיא החורף, לא?!
-
קריסטצרץ לדאנידיןבהתחלה הייתי נוסע מזרחה ל-Akaroa. עיירה נחמדה ב-banks peninsula שהיא יפה לכשעצמה ובנוסף אפשר לעשות שם שייט לראות דולפינים וכלבי ים (מסתבר שאפילו בחורף - תסתכל באינטרנט).
ב-Omaru יש מושבת פינגווינים כחולים וגם מושבה של ה-yellow eyed penguin ששוות ביקור - חוץ מזה אין שם הרבה (זכור לי מפעל גבינות נחמד).
בדרך מ-Omaru לדניידין יש את Moeraki boulders שאלה בולדרים יפים שנמצאים על החוף ובכל מקרה עוברים שם אז שווה לעצור.
מאונט קוק בהחלט אזור מדהים אבל אני לא בטוח שיש מה לעשות שם באוגוסט בגלל מזג האויר (שווה לבדוק באתר של ה-doc).
אני הייתי מתכנן לפי 2 לילות באקרואה, לילה באומרו וביום שלאחר מכן תגיע לדניידין ששם יש באמת את חצי האי אוטאגו שהוא יפה מאוד כמו שכבר כתבו פה.