ויזה לאוסטרליה - תנאים
-
בשמחה גדולה, לפני שעה קיבלתי ויזה לאוסטרליה %@#$!
זו ויזת תייר ויש משו שאני לא הכי מבין ואני רק רוצה להיות בטוח:
visa grant date - 01/07/15
stay for/until - 3 month(s)
entries - multiple
last date to arrive - 01/07/16
כלומר במשך כל השנה אני יכול להגיע מספר פעמים, אבל אני יכול להישאר כל פעם מקסימום 3 חודשים?
ותודה רבה לכולכם שעניתם לי על כל השאלות עד היום!!!!!
-
כן, הבנת נכון. טיול נעים! -
בול כמו שאני קיבלתיהאם זה אומר שהויזה פוטנציאלית לשנה (במידה ואני נכנס לאוסטרליה ביולי) ?
-
בול כמו שאני קיבלתיזה אומר שאתה יכול להכנס עד ה 1.7.16 למשך 3 חודשים בכל כניסה (אם זו הכוונה שלך בפוטנציאלית לשנה). אבל אחרי הכניסה הזו לא תוכל להכנס שוב בלי ויזה נוספת.
-
בול כמו שאני קיבלתיהתכוונתי לכך שאם אני נכנס ביולי 2015 ויוצא אחרי שלושה חודשים ...נכנס ומקבל שלושה חודשים ...יוצא שוב ומקבל עוד שלושה חודשים וכך הלאה או שהארכה היא חד פעמית ואז זה יוצא שאני גג חצי שנה שוהה שם ....
-
בול כמו שאני קיבלתיכמה כניסות שאתה רוצה כאשר האחרונה עד ה 1.7.16
-
בול כמו שאני קיבלתיאם כך זו אחלה ויזה
תודה לך -
בול כמו שאני קיבלתירק תהיה מוכן לבדיקה קפדנית בכל כניסה נוספת (חוץ מ הראשונה) - יכולת מימון, כרטיס יציאה וכו'
-
בול כמו שאני קיבלתיתודה עדי....אגב מניסיוני אפשר להאריך בלי לצאת כי אין את הסעיף no further stay
-
בול כמו שאני קיבלתיזו הבנה שלך בלבד
כתוב שהייה עד 3 חודשים. אני לא הייתי מסתכן אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לו...
-
בול כמו שאני קיבלתימה ההבדל בין ויזה שיש בה סעיף 8503- no further stay -לזו שאין בה סעיף כזה?

-
בול כמו שאני קיבלתיבעבר, העדרו של הסעיף אמר שיש אפשרות להארכת הויזה כשאתה כבר בתוך המדינה. אני חושב שזה היה פחות רלוונטי לויזה רבת כניסות. נכון להיום באוסטרליה, אני מעריך את הסיכוי להארכת ויזות תייר עם דרכון ישראלי כשואפת לאפס. יהיה יותר זול לצאת לאחת המדינות השכנות ולהיכנס שוב מאשר להגיש בקשה להארכת הויזה. (טוב לא יותר זול אבל אותו המחיר בערך...) ובמקרה של בקשה הכסף הלך גם אם לא אישרו לך את הבקשה.... וכשבדקתי את העניין נאמר לי רק שצריכה להיות סיבה טובה לבקשה. לחסוך כסף זו כנראה לא סיבה מספיק טובה (במיוחד כשמבקשים הצהרות כספיות כדי לאשר את הויזה, הוכחת יכולת כלכלית למימון עצמי).
-
בול כמו שאני קיבלתיאו קיי הבנתי....הנה הזדמנות להכיר גם את ניו זילנד או/וגם את פיג'י....תודה רבה

-
בול כמו שאני קיבלתיאם צריך תירוץ לבקר לפיג'י אז טוב שיש
מדינה מדהימה!