שאלה לגבי ויזה
-
אהלן, אני רוצה לטוס לאוסטרליה בתחילת אוקטובר והתחלתי את התהליכי ויזה.
יש בקשה לצרף תעודת שחרור מהצבא לויזה, הבעיה שאני חייל בקבע ואני משתחרר רק בסוף אוגוסט. אם אכתוב בטופס שאני מסיים את השירות קבע בסוף אוגוסט זה יהיה בסדר ? או שאני צריך לצרף איזשהו מסמך אחר ??
תודה רבה רבה
-
שאלה לגבי ויזהאין משהו אחר לצרף אם אין לך את התעודה ואין לזה תחליף. אבל אין עם זה בעיה. יש כאלה שנוסעים לאוסטרליה לחופשה תוך כדי הצבא והם מן הסתם ל ע מציגים תעודת שחרור. אז לא לדאוג, אבל תצרף את כל מה שמבקשים במידה וזה קיים אצלך. אם היית מוציא את הויזה אחרי השחרור והייתה לך התעודה אז היית צריך לצרף. אני מניח שתצטרך לצרף תלושי משכורת אחרונים ואז הם יראו שאתה בקבע. והכי חשוב, לא לשקר בשום שאלה. בהצלחה
-
שאלה לגבי ויזהתודה רבה
לדעתך אם אשלח העתק של שני תלושי משכורת אחרונים ואכתוב בטופס שאני משתחרר מהקבע באוגוסט זה יהיה בסדר?
-
שאלה לגבי ויזהבאופן אישי אני חייב להגיד שאני ממליץ לך למלא את הבקשה באינטרנט.
זה מאוד פשוט ומאוד ברור איזה מסמכים מבקשים ממך ואתה מעלה את זה לאתר.
צרף את תלושי המשכורת רק אם מבקשים ממך. לגבי השחרור, אני מניח שעם תאריך השחרור אתה אמור לצרף תעודה אבל מאחר ולא השתחרת נראה לי שאתה יכול פשוט לעזוב את זה (אלא אם שואלים במפורש מתי אתה משתחרר בעתיד או משהו כזה אבל לא זכורה לי שאלה כזאת).
כשעזרתי לאחותי לא מזמן למלא את הטופס של הויזה באינטרנט לא ביקשו ממנה שום תעודת שחרור. כן ביקשו תלושי תדפיס עובר ושב ותיק השקעות משלושת החודשים האחרונים, צילום דרכון והוכחה לחיסון פוליו (שלדעתי כבר אין בו צורך).
-
שאלה לגבי ויזהתודה רבה..
תוכל לשלוח קישור לאתר שממנו עושים את הויזה ?
-
שאלה לגבי ויזה